ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

0 ΣΤΑ 5,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!!!

Επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, που ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, φέρνει η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε ότι οι λιμενικοί υπάλληλοι δικαιούνται να εισπράξουν αναδρομικά τα οδοιπορικά έξοδα για την τριετία 2007-2009.

Τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου με διαφορά μόνο μίας ψήφου (16 υπέρ και 15 κατά) άναψαν το πράσινο φως για την έγκριση εννέα ενταλμάτων πληρωμής σε λιμενικούς συνολικής αξίας περίπου 16.900 ευρώ.

Η απόφαση αυτή, όμως, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει νομολογιακό πιλότο και για εκατοντάδες άλλα παρόμοια εντάλματα πληρωμής που εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για οδοιπορικά στρατιωτικών και λιμενικών υπαλλήλων, τα οποία υπολογίζεται ότι θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ.


Πριν από έναν χρόνο η επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου είχε αρνηθεί να εγκρίνει τα σχετικά κονδύλια, τα οποία δεν είχαν εγκαίρως εγγραφεί στον προϋπολογισμό. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έθεσε επί τάπητος εκ νέου το θέμα αυτό, επικαλούμενο το γεγονός ότι επίμαχες πιστώσεις καλύπτονται από απόφαση του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάνθηκε και πάλι αρνητικά, αλλά λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης παρέπεμψε την οριστική της λύση στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου.
Ετσι, η πλειοψηφία των 16 δικαστών έκρινε ότι τα χρηματικά εντάλματα για τα οδοιπορικά των λιμενικών πρέπει να θεωρηθούν.

Χρυσές πτήσεις. Στο μεταξύ, στα 5,8 εκατ. ευρώ ανέρχεται το κόστος χρήσης των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών VIP - και ορισμένων ελικοπτέρων - για συνολικά 138 πτήσεις που έκαναν από 1 Απριλίου 2010 έως 30 Απριλίου 2011. Πρόκειται για επίσημες αποστολές που πραγματοποίησαν εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, διάφοροι υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί (κυρίως Εξωτερικών, Οικονομικών, Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Επικρατείας κ.ά.) - ακόμα και για μεταφορά του Αγίου Φωτός από την Ιερουσαλήμ χρησιμοποιήθηκαν τα κυβερνητικά αεροσκάφη. Η αρμοδιότητα παραχώρησης των αεροσκαφών ανήκει στον γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου. 

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...