ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

0 Ένα ψάρι αλιγάτορας. (Photos)

Θα ήταν πολύ πιθανό, αν βλέπατε μόνο το κεφάλι του συγκεκριμένου ψαριού, να το μπερδεύατε με αλιγάτορα. Ονομάζεται alligator gar (Atractosteus spatula) και είναι ένα πρωτόγονο ακτινοπτερύγιο ψάρι που ζει στη Βόρεια Αμερική.


Πρόκειται για το μεγαλύτερο, αποκλειστικά του γλυκού νερού, ψάρι που ζει στη Βόρεια Αμερική, με μέγεθος 2,5 έως 3 μέτρα και βάρος τουλάχιστον 91 κιλά όταν είναι ώριμο. 

Το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο alligator gar που πιάστηκε ποτέ είναι 166 κιλά!

Το συγκεκριμένο ψάρι είναι επίσης γνωστό για την ικανότητα του να επιβιώνει και έξω από το νερό, αφού μπορεί να αντέξει περίπου 2 ώρες πάνω από την επιφάνεια του νερού.


Πηγή: periergaa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...