ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

0 15 + 1 πράγματα που θα βρείτε ΤΣΑΜΠΑ στην Αθήνα!


Σε μία πόλη που καθημερινά γίνεται όλο και πιο ακριβή και που απλά πράγματα γίνονται πολυτέλεια, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές τελείως δωρεάν....


1. Οι free press εφημερίδες! Υπάρχουν παντού σε stands στο κέντρο και όχι μόνο!

2. Το ασύρματο internet Athens wi-fi σε πραγματικά πολύ καλές ταχύτητες στην Πλατεία Συντάγματος, στην Πλατεία Κοτζιά και στο Θησείο.

3. Δωρεάν μακιγιάζ από επαγγελματίες σε όλα τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, από όποια εταιρεία θέλετε!
Το μόνο που χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

4. Παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών από τους τελειόφοιτους οδοντιατρικής του πανεπιστημίου Αθηνών.

5. Τηλέφωνο στο The Mall Athens το εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι! Υπάρχουν τηλεφωνικοί θάλαμοι όπου μπορείς να τηλεφωνήσεις δωρεάν.

6. Οι δημοτικές συγκοινωνίες είναι ακόμα ένα δωρεάν αγαθό το οποίο δεν εκμεταλλευόμαστε όσο θα έπρεπε οι Αθηναίοι!

7. Χρήση lap top και internet στο 5ο όροφο του Public στο σύνταγμα όπου βρίσκεται και το café.

8. Μπορείς να παρακολουθήσεις τις διαλέξεις σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας εντελώς δωρεάν! Και μπορείς να πάρεις και βεβαίωση ότι τα παρακολούθησες! Μπορεί να σου χρησιμεύσει κάποτε και στο βιογραφικό που ξέρεις;

9. Όλα τα μουσεία της Αθήνας, (εκτός από το Ακρόπολης) έχουν ελεύθερη είσοδο κάθε Κυριακή πρωί από την 1η Νοεμβρίου μέχρι την 31η Μαρτίου! Έχε το υπόψη σου όταν έρθει το φθινόπωρο.

10. Διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής ή φωτογραφίες που φιλοξενεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο χώρος εκθέσεων στο μετρό του Συντάγματος (αριστερά στην κεντρική είσοδο)

11. Οι θεατρικές παραστάσεις από τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων.

12. Τα κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων των δήμων! Υπάρχουν τμήματα ζωγραφικής, γλυπτικής κ.ά.

13. Δωρεάν αγκαλιές ή αλλιώς free hugs! Πρόκειται για μία καινούρια τάση στην Ευρώπη η οποία ήρθε και στην Αθήνα! Ομάδες νέων αγκαλιάζουν περαστικούς δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα! Στην Αθήνα συνήθως τους συναντάς στο Σύνταγμα.

14. Ρούχα, βιβλία, περιοδικά, cds, dvds κ.ά στα ανταλλακτικά-χαριστικά παζάρια που γίνονται στην πόλη, όπως αυτό στο πατάρι του Σπόρου, Σπ. Τρικούπη 21, Εξάρχεια, 210 3801.735, www.sporos.org.

15. Φαγητό και διασκέδαση σε lunch street party! Πρόκειται για υπαίθρια parties έξω στο δρόμο όπου μαζεύονται μικροί και μεγάλοι, καθαρίζουν τον χώρο και στήνουν ένα μεγάλο πικ-νικ με φαγητά που φέρνουν όλοι! Θα ενημερωθείς στο lunchstreetparty.blogspot.com.

16. Προϊόντα από promotion σε super markets! Κάνε μία βόλτα σε ένα μεγάλο super market και θα απολαύσεις τσάμπα από μπάρες δημητριακών μέχρι τυράκια και σούπα λαχανικών!

newsit.gr
http://www.eglimatikotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...