ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

4 Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

ο Μένιππος είπε... «Ουκ ­αν λάβοις παρά του μη έχοντος»
Αθάνατη Ελλαδάρα
Η νέα σειρά του mega Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος τα έχει,τα σατιρίζει και τα ισοπεδώνει όλα όπως πραγματικά τους αξίζει!Η πρώτη ελληνική σειρά animation για μεγάλα παιδιά που διαθέτει έξυπνο και καυστικό χιούμορ συνδέοντας τα άθλια δρώμενα της εποχής μας με την αρχαία Ελλάδα!Η ιστορία έχει ως εξής:2300 χρόνια πριν ο φιλόσοφος Μένιππος πέθανε. Ο Θεός Ερμής τον πέταξε στη βάρκα, ο Χάρος τον πέρασε απέναντι, όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσει τον οβολό, ο Μένιππος είπε... «Ουκ ­αν λάβοις παρά του μη έχοντος» ...και συνέχισε να ζει εκμεταλλευόμενος το πρώτο ηλίθιο γραφειοκρατικό παραθυράκι της ιστορίας μας.

Δυο χιλιάδες χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει και ακόμη κι αν πεθάνεις κάποιον πρέπει να πληρώσεις! Σήμερα τον παπά και το μαρμαρά κάποτε το βαρκάρη του Αχέροντα. Στο σήμερα (τέλοσπάντων) ο Χάρος κι ο Ερμής θέλουν να πάρουν σύνταξη και ν’αποσυρθούν με τους υπόλοιπους αθάνατους στο Μαϊάμι. Μοναδικό τους πρόβλημα είναι εκείνος ο οβολός του Μένιππου. Παρά τις σθεναρές αντιρρήσεις του Μένιππου η συμφωνία επέρχεται: Ο Μένιππος πρέπει στην σύγχρονη Ελλάδα να βρει μία νόμιμη δουλειά και να παραδώσει έναν οβολό στον Χάρο. «Ζήσε Μάη μου να φας τρι-φύλι»
Ένα από τα λίγα τηλεοπτικά προγράμματα που είναι άξιο αναφοράς και δεν θα σου πονέσει το μυαλό και τα μάτια για να το παρακολουθήσεις!

Ένα απόσπασμα που τα λέει όλα!!



http://www.ramnousia.com/

4 σχόλια:

  1. Το οτι προβάλλεται απο το Mega όμως... δεν λέει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι δημιουργοί του ειναι αυτοί που έκαναν και την σειρά Singles...οπότε λογικα θα ειχαν κονε να το προβαλουν εκει

    σίγουρα ειναι ύποπτο αλλα ας μην τα καταδικάζουμε όλα μα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το εκοψαν ? γιατι δεν παιζει αυτες τις μερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως και οι άλλες σειρες δεν παιζουν αυτες τις μέρες...απο την άλλη εβδομάδα μαλλον θα αρχισουν πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...