ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

0 Κοτόπουλο με κριθαράκι και μανιτάρια


Υλικά για 4 μερίδες:

1 φλιτζάνι κριθαράκι
2 φιλέτα κοτόπουλου σε κομματάκια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/2 κουταλιά θυμάρι
1/2 φλυτζάνι ζωμός κοτόπουλου
7-8 φρέσκα στρογγυλά μανιτάρια σε φετούλες
4-5 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος

Βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 14 λεπτά. Το σουρώνουμε και το στραγγίζουμε καλά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το θυμάρι. Σοτάρουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν καλά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλο. Ρίχνουμε και το λιωμένο σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε το ζωμό και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε στο μίγμα το κριθαράκι, την παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με λίγη έξτρα παρμεζάνα.
 
 
                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...