ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

0 Όταν κοιτάς από ψηλά…

ΔΕΙΤΕ: Η τέχνη στην «υπηρεσία» της κλιματικής αλλαγής

Μια συλλογή έργων τέχνης τεραστίων διαστάσεων… τόσο που είναι ορατά από το Διάστημα φιλοτέχνησαν άνθρωποι σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Το καλλιτεχνικό εγχείρημα αποτέλεσε μια δράση στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Κλίμα που έγινε στο Μεξικό με στόχο την αφύπνιση όλου του κόσμου για την κλιματική αλλαγή.
«Climate Elephant» του Daniel Dancer, Νέο Δελχί, Ινδία


3.000 μαθητές και οι δάσκαλοί τους του σχολείου Ryan International συμμετείχαν μαζί με εθελοντές του ιδρύματος Indian Youth Climate Network στην προσπάθεια για τη «δημιουργία” ενός γιγαντιαίου ελέφαντα υπό τις οδηγίες του Daniel Dancer, στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους ηγέτες όλου του κόσμου σχετικά με το μέλλον των τεράστιων θηλαστικών.

«King Canute», από τον Thom Yorke των Radiohead, στο Brighton

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Brighton για να «κατασκευάσουν» την εικόνα του βασιλιά Canute.

«Solar Eagle», έργο του Spectral Q, στο Los Angeles, ΗΠΑ

«Solar Sun» στο Cape Town,Νότια Αφρική

«Polar Bear», έργο του Bjargey Olafsdottir στον παγετώνα Langjokull, Ισλανδία



Πηγή : TNSite: Όταν κοιτάς από ψηλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...