ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

0 Μόλις 200.000 ευρώ πρόστιμο για τη συντριβή του Κονκόρντ


Η Continental Airlines και ένας μηχανικός της είναι οι ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το ρόλο τους στη συντριβή το 2000 του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 113 άνθρωποι, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε σήμερα γαλλικό δικαστήριο.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η αεροπορική εταιρία θα πληρώσει πρόστιμο μόλις 200.000 ευρώ ενώ αθωώθηκαν οι τρεις διοικητικοί υπάλληλοι της Γαλλικής Πολιτικής ....Αεροπορίας. Το αεροσκάφος, τυλίχτηκε στις φλόγες τον Ιούλιο του 2000 στο αεροδρόμιο του Παρισιού, Charles de Gaulle και συντρίφτηκε λίγα λεπτά αργότερα σε ξενοδοχείο, αφήνοντας συνολικά 113 νεκρούς. Σύμφωνα με αναφορά των ειδικών, το Concorde είχε συγκρουστεί με μεταλλικό εξάρτημα που ξεκόλλησε από αεροσκάφος της Continental κατά την απογείωσή του.
Ωστόσο οι συνήγοροι της εταιρείας Continental Airlines δήλωσαν ότι μπορούν να αποδείξουν πως το υπερηχητικό τζετ, έπιασε φωτιά πριν συγκρουστεί με το αντικείμενο.
Από τα θύματα της σύγκρουσης, οι τέσσερις βρίσκονταν στο ξενοδοχείο ενώ 109 ήταν επιβάτες του αεροσκάφους εκ των οποίων οι περισσότεροι, Γερμανοί τουρίστες που ταξίδευαν στη Νέα Υόρκη για να απολαύσουν κρουαζιέρα στην Καραϊβική.

 http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...