ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

6 Οι Αμερικανοί δεν είναι ηλίθιοι.Το βίντεο είναι η απόδειξη..

Το βίντεο είναι η απόδειξη..Μετά λέμε γιατί η Αμερικανική κυβέρνηση τους κάνει ότι θέλει..
Έχουν 2ας δημοτικού επίπεδο..Τους θέλουν αγράμματους..
Ελέγχονται πιο εύκολα..


http://anti-ntp.blogspot.com/

6 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει.....δεν μπορεί να ειναι τόσο βλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως είναι,έχει τύχει να πάω με το Πολεμικό Ναυτικό και το κατάλαβα από πρώτο χέρι
    m-a-f-a-l

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ έχω την τύχη να εργάζομαι στο Manhattan NY σαν δικηγόρος και μπορώ να πω μάλιστα ότι είναι πολύ ποιο μορφωμένοι και ενήμεροι σε όλα τα θέματα από τους ιδιους τους Έλληνες που ζουν εδώ.Όσο και να πονάει η αλήθεια αν εργαζόσαστε και εσείς εδώ θα είχατε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε και μονοι σας.Το video αυτό το θυμάμαι και είναι οι λιγοστοί άνθρωποι ανάμεσα σε χιλάδες κόσμο που ρώτησαν και απάντησαν σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανα λάθος και επαναλαμβάνω ότι είναι οι λιγοστοί άνθρωποι ανάμεσα σε χιλάδες κόσμο που ρώτησαν και απάντησαν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι καταλαβα τι εννοούσες, φαινετε λογικό αυτο που λές αλλα ηθελα να επισημάνω κάτι

    Υπάρχουν οι έξυπνοι και οι μορφωμένοι στις ΗΠΑ αλλα χρειάζονται τους βλάκες πολίτες για να τους πουλάνε τα προϊόντα τους σωστά? δεν ειναι όλοι αλλα οι περισσότεροι είναι victims των "έξυπνων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αι δεν θα διαφωνήσω .Δυστυχώς θύματα των έξυπνων και της προπαγάνδας υπάρχουν παντού.Μήπως η Ελλάδα μας δεν έχει πέσει θύμα όπως και άλλες χώρες επίσης.?P.x αν στην Χωρα μας δεν δίναμε αυτοδυναμία σε κόμματα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλλίτερα τώρα.Είναι ένα θέμα βαθύ και βρώμικο που δεν θα τελειώσει ποτε.Πάντα θα υπάρχει το θύμα για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους!Καλές Εορτές να έχεις και να είσαι καλά όπου και να βρίσκεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...