ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΦΕΤΟΣ...


Το κουδούνι δεν χτύπησε σήμερα για τα παιδιά της Σχολής Τυφλών, καθώς τα μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα κράτησαν κλειστές της πύλες του ιδρύματος. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων της σχολής προχώρησε σε συμβολική κατάληψη της Σχολής, έχοντας ως συμπαραστάτες τους εργαζόμενους, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, αφού έχουν να πληρωθούν πάνω από 8 μήνες.

Το έλλειμμα της Σχολής Τυφλών ανέρχεται μέχρι στιγμής στο ....ένα εκατομμύριο ευρώ, οι προμηθευτές είναι απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι επανειλημμένες προσπάθειες επίλυσης του διαχρονικού - όπως το χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι - οικονομικού προβλήματος, απέβησαν άκαρπες.

«Καλούμε την Πολιτεία να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα της σχολής και να αποκαταστήσει την πολύχρονη ανισότητα, σε σχέση με το αντίστοιχο ίδρυμα των Αθηνών που είναι ΝΠΔΔ και χρηματοδοτείται κανονικά», ανέφερε ο Νίκος Βασιλείου, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων.

Στο πλευρό των παιδιών αλλά και των γονιών τους και των εργαζομένων, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τη σχολή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Είναι προφανές ότι το Μνημόνιο, η τρόικα, οι τεχνοκράτες δεν αντιλαμβάνονται τις κοινωνικές ανάγκες. Κοινωνική πρόνοια, κοινωνική υποστήριξη είναι πολυτέλεια γι’ αυτούς», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση της τρόικας μετατρέπεται σε κυβέρνηση κοινωνικής αναλγησίας».

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα για την επαναλειτουργία της Σχολής και ζήτησε άμεσες απαντήσεις από την κυβέρνηση, ώστε να καλυφθούν τα χρέη.

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...