ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

0 Η οικονομική κρίση βοηθά το περιβάλλον!

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
Ποιος θα περίμενε πως η οικονομική κρίση θα είχε και θετικές επιπτώσεις στη ζωή μας. Και όμως, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ευρωπαϊκού Πρακτορείου Περιβάλλοντος η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μία μείωση κατά 6,9% στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

"Η μεγαλύτερη επίδραση στις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου προέρχεται από την απότομη μείωση (-12,7%) στην κατανάλωση άνθρακα, την ώρα που για όλα τα ορυκτά καύσιμα (άνθρακας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο ) η κατανάλωση μειώθηκε κατά 5,5% σε σύγκριση με το 2008", ανέφερε ανακοίνωση το.....υ Ευρωπαϊκού Πρακτορείου Περιβάλλοντος με έδρα την Κοπεγχάγη.

Το πλάνο περιορισμού του φαινομένου του θερμοκηπίου ήθελε μείωση των εκπομπών συγκεκριμένων αερίων κατά 20% μέχρι το 2020 σε σχέση με τα επίπεδα του 1990. Μέχρι στιγμής οι εκτιμήσεις δείχνουν πως σχεδόν ο στόχος έχει επιτευχθεί αφού ήδη τα επίπεδα των βλαβερών για το περιβάλλον ουσιών παρουσιάζει πτώση που αγγίζει το 17,3%. Η οικονομική ανάκαμψη ίσως να επιφέρει και ανάκαμψη στους δείκτες των αερίων αυτών ή τουλάχιστον μία πιο αργή μείωση ανέφερε μεταξύ άλλων ο οργανισμός.
http://tsiliadoros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...