ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ…ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μια ιδιότυπη ασυλία φέρεται να απολαμβάνει μέχρι στιγμής ο Σ. Κόκκαλης σ' ό,τι αφορά τις «μπίζνες» που «άνοιξε» με την εξεταστική επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens. Αν και τόσο από τη Ν.Δ. όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει τεθεί θέμα επανάκλησης του επιχειρηματία στη Βουλή, μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί καμία.... τέτοια σχετική απόφαση, ενώ ερώτημα παραμένει αν έχει υποβληθεί το ομόφωνο αίτημα από την επιτροπή προς τη Δικαιοσύνη προκειμένου να ασκηθεί προκαταρκτική έρευνα για την προγραμματική σύμβαση 8004 μεταξύ ΟΤΕ και Intracom.

Πάντως, η λίστα με τους εναπομείναντες μάρτυρες που δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, αν και δεν είναι η τελική, δεν περιλαμβάνει το όνομα του κ. Κόκκαλη.

Κοινή έτσι είναι η αίσθηση ότι δεν υπάρχει η διάθεση να ξαναπεράσει την είσοδο του Κοινοβουλίου ο επιχειρηματίας.

«Δεν πρόκειται να αντικαταστήσουμε τη Δικαιοσύνη. Η επιτροπή έχει συγκεκριμένο ρόλο και αντικείμενο» δήλωσε στην «Ε» βουλευτής-μέλος της, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί εντός της επιτροπής, τουλάχιστον σε τμήμα των βουλευτών.

Οσο για τον πρόεδρο της επιτροπής, Σ. Βαλυράκη, αν και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σε σχέση με την πιθανότητα επανάκλησης του Σ. Κόκκαλη, επανέλαβε ότι από τα στοιχεία που έχει καταθέσει ο Π. Καρακώστας δεν έχει προκύψει τέτοιο ζήτημα.

Το αρχείο Καρακώστα

Υπενθυμίζεται ότι στο αρχείο του τελευταίου, το οποίο είχε κατασχεθεί από τον εισαγγελέα, είχαν εντοπιστεί μεταξύ άλλων επιστολές προς τον επιχειρηματία με τις οποίες ζητούσε να του δοθούν περί τις 400 χιλιάδες ευρώ που όφειλε ο Σ. Κόκκαλης από τη μεταξύ τους συνεργασία για τις προγραμματικές συμβάσεις του ΟΤΕ.

Βέβαια, ο κ. Κόκκαλης είχε ισχυριστεί στη Βουλή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ότι δεν γνώριζε τον μηχανικό και σύμβουλο του ΟΤΕ. Ο ίδιος είχε άλλωστε «κόψει μαχαίρι» και οποιαδήποτε συζήτηση για τον δικό του ρόλο σε σχέση με τον Οργανισμό. «Εγώ δεν ήρθα να μιλήσω για μένα αλλά μόνο για τη Siemens» δήλωσε εξ αρχής και στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η κατάθεσή του.

Βουλευτές-μέλη της επιτροπής δίνουν μεγάλη βαρύτητα τόσο στις αποκαλύψεις του αρχείου Καρακώστα όσο βέβαια και στη σχέση της Intracom με τον ΟΤΕ. Επιμένουν δε ότι ο Σ. Κόκκαλης πρέπει να ξανακάτσει στα έδρανα της αίθουσας για να ερωτηθεί για τα νέα ζητήματα που προέκυψαν.

Ενδεικτικά είναι και τα όσα είπε στην «Ε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης: «Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις από το κατασχεθέν υλικό Καρακώστα αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν είναι μαρίδα (σ.σ.: έτσι τον είχε χαρακτηρίσει ο κ. Βαλυράκης) αλλά ότι έπαιξε για χρόνια οργανικό ρόλο στο αμαρτωλό τρίγωνο ΟΤΕ-Siemens-Intracom. Και η εξεταστική επιτροπή και η Δικαιοσύνη οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι αδιανόητο η προγραμματική σύμβαση 8004 να μένει στο απυρόβλητο».

Του ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...