ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

0 ΔΕΙΤΕ έναν βάτραχο… ιππότη !!!

Μπορεί μ ‘ένα φιλί να μη γίνεται πρίγκιπας, είναι όμως ένας βάτραχος… πραγματικός ιππότης, αφού απαθανατίστηκε να βοηθά το ταίρι του να προστατευτεί από τη βροχή… μ’ ένα φύλλο για ομπρέλα!
Η συγκινητική αυτή στιγμή απαθανατίστηκε από τον 27χρονο ερασιτέχνη φωτογράφο Kutub Uddin, ο οποίος έχει τα "βατραχάκια των δέντρων" με τα κόκκινα μάτια στον κήπο του, ως κατοικίδια εδώ περίπου και 4 μήνες.
Όταν λοιπόν άρχισε να βρέχει βγήκε στον κήπο για να τα φέρει μες στο σπίτι και τα πέτυχε έτσι!
«Απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην πάρω τη φωτογραφική μηχανή πριν τα φέρω μέσα. Ήταν πραγματικά αστείο να τα βλέπω να ενεργούν με ανθρώπινη συμπεριφορά!» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...