ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

0 Οι αλλαγές των εποχών στο δάσος σε ένα απίθανο βίντεο!


O φωτογράφος Samuel Orr έστησε τη μηχανή του σε έναν τρίποδα μπροστά στο παράθυρό του, έχοντας το προνόμιο να αντικρίζει ένα υπέροχο δάσος έξω από το σπίτι του, και τράβηξε πάνω από 40.000 φωτογραφίες στη διάρκεια ενός έτους.

Στη συνέχεια συνέθεσε τις εικόνες αυτές σε ένα εκπληκτικό timelapse βίντεο και παρουσίασε τις απίθανες αλλαγές που συμβαίνουν στα δέντρα του δάσους και στο φύλλωμα κατά τη διάρκεια των εποχών.

«Από το χειμώνα στην άνοιξη και μετά στο καλοκαίρι και κατόπιν στο φθινόπωρο, η ομορφιά του δάσους είναι αξεπέραστη αν και πολύ διαφορετική σε χρώματα και εικόνες από τη μία εποχή στην άλλη», είπε ο ίδιος. Και το βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...