ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

2 Ντουμπάι: Εντυπωσιακή βόλτα σε τέσσερα μόλις λεπτά - Βίντεο



Εκατοντάδες φωτογραφίες συνενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα time-lapse βίντεο τεσσάρων περίπου λεπτών όπου ο καθένας μπορεί να αισθανθεί έστω για λίγο χρόνο σαν επισκέπτης στο Ντουμπάι, αυτής της ολοκαίνουριας πόλης που δημιουργήθηκε στο κέντρο της ερήμου, εκεί που πριν μερικές δεκαετίες το βλέμμα χανόταν στην άμμο!

Σήμερα πολυτελή ξενοδοχεία, πάρκα, παραλίες, ουρανοξύστες, εντυπωσιακοί δρόμοι και σιδηρόδρομοι, ένας μαγευτικός ποταμός και πολλά άλλα αξιοθέτατα συνθέτουν τη σύγχρονη πόλη του Ντουμπάι.

Απολαύστε την…




 ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/

2 σχόλια:

  1. Κατι τετοια βλεπω και αγαπω τον τοπο μου περισσοτερο και ας εχουν πεσει τα θηρια να το κατασπαραξουν.Ετσι και αλλιως,ευχαριστω τον αγαπητο συντακτη για την αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν το συζητώ....Ελλάδα και πάλι Ελλάδα με τις ομορφιές της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...