ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

2 Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το HAARP; ΒΙΝΤΕΟ

Πως μπορούν να συνδυασθούν τα τεχνητά αραιά νέφη που δημιουργούνται από τους μαζικούς αεροψεκασμούς με το σύστημα H.A.A.R.P.;
Το παραδεκτό από τη νέα τάξη πραγμάτων υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική.
Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο ανακλαστικών επιφανειών. Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του.

Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης.


Το μειονέκτημα είναι ότι τα μικροκύματα εκπέμπονται προς τα πάνω, ενώ εμείς να τα στέλνουμε στο έδαφος. Δημιουργούμε λοιπόν στον ουρανό μια αντανακλαστική επιφάνεια και τα οδηγούμε εκεί που θέλουμε. Η απαιτούμενη εκτεταμένη ανακλαστική επιφάνεια, μπορούν να είναι επίπεδα τεχνητά ψεκαζόμενα νέφη που προκύπτουν από τη σταδιακή πλάτυνση και ένωση των ψεκαζόμενων λευκών λωρίδων από τα αεροπλάνα. Τα τεχνητά σύννεφα περιέχουν οξείδια μετάλλων (αλουμινίου) και επομένως εύκολα ιονίζονται (ηλεκτρίζονται).
Η ενέργεια που με την εκπομπή των μικροκυμάτων στέλνουν σε αυτά οι κεραίες του H.A.A.R.P, δημιουργεί με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, πολύ εύκολα, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά (κλειστά) μεταβαλλόμενα ρεύματα. Αυτά στην πράξη ειναί «ποτάμια» φορτισμένων σωματιδίων μέσα στα τεχνητά σύννεφα. Τα «ποτάμια» αυτά των φορτισμένων αερίων δεν έχουν αρχή και τέλος επειδή είναι κυκλικά. Εκεί που αρχίζουν εκεί τελειώνουν.

Ένα όμως κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που εξεπέμφθει από το H.A.A.R.P και δημιούργησε το φαινόμένο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και επομένως και προς το έδαφος. Που αλλού; Στον επιθυμητό στόχο (πόλη, χωριό κτλ).


http://psekasmata.blogspot.gr/

2 σχόλια:

 1. http://afipnisoy.blogspot.gr/2012/12/haarp.html#ixzz2FLWewQHk

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν και το ουσιαστικό της υπόθεσης του κειμένου σας είναι σωστό, οι επιμέρους εξηγήσεις είναι τελείως λάθος.
  1. Τα ELF δεν είναι μικροκύματα, είναι ...ELF!!!("μεγαλοκύματα" αν θέλετε!0,1-10 ΗΖ, σε αντιδιαστολή με τα μικροκύματα μερικά GHz) και έχουν τελείως διαφορετικές ιδιότητες απο τα πρώτα.
  2.To φαινόμενο HALL αναφέρεται σε ημιαγώγιμα στερεά υλικά! μήπως εννοείτε τα δινορρεύματα ή ρεύματα Φουκώ (Foucault);
  Κατα την δική μου άποψη η τεχνολογία HAARP χρησιμοποιεί τα νέφη μεταλλικών μικροσωματιδίων (αλουμινίου κ.α.)ως κεραίες λήψεως των τεράστιας ισχύος (Giga Watt, πιθανώς και Terra Watt!!!)εκπεμπόμενων ELF, που μέσω ανακλάσεων τους στην ιονόσφαιρα κατευθύνονται σε όποιο σημείο της γής θέλουν. Μέσω ηλεκτρομαγνητικού συντονισμού γίνεται τοπική και ακαριαία θέρμανση της ατμόσφαιρας, τον επηρεασμό των αεριοχειμάρων (JETSTEAMS) και τον άμεσο έλεγχο του κλίματος.
  Την πρόκληση σεισμών αφού μπορούν να δονούν το έδαφος!!!
  Το λιώσιμο των πάγων για να κατηγορούν τις εκπομπές CO2( που ΜΟΝΟΝ κατά 2% !!! επηρεάζουν το κλίμα) και να μαζεύουν φόρους !!!
  Την έρευνα σε όλη την γή για κοιτάσματα πετρελαίου και οχι μόνο...
  Την μυστική επικοινωνία με τα υποβρύχια σε όλο τον κόσμο, καθώς και την παροχή ενέργειας στα τηλεκατευθυνόμενα UAV!!!
  Πιθανώς με χρήση ειδικής διαμόρφωσης των κυμάτων εκπομπής μέσω ειδικών αλγορίθμων να επηρεάζουν τα εγκεφαλικά κύματα ανθρώπων και ζώων για έλεγχο συμπεριφοράς...
  Δ.Α.Λ.,Μεταπτυχιακός φοιτητής Ηλεκτρονικής

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...