ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

0 Χιλιάδες νεκρές γαρίδες σε ακτή της Χιλής

Οι ψαράδες κατηγορούν τους τοπικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Ένα παράξενο γεγονός ερευνούν οι Αρχές σε μια ακτή της Χιλής, περίπου 330 μίλια από την πρωτεύουσα Σαντιάγκο.

Χιλιάδες νεκρές γαρίδες ξεβράστηκαν στην παραλία του Coronel με τους ψαράδες της περιοχής να κατηγορούν τις εγκαταστάσεις παροχής ενέργειας.

Ο ψαράς Gregorio Ortega δήλωσε πως ψαρεύει από τα εννιά του χρόνια και σήμερα είναι 69. Ποτέ ωστόσο δεν έχει δει καταστροφή τέτοιου μεγέθους.

Σημειώνεται ότι εκατοντάδες καβούρια βρέθηκαν νεκρά στην ίδια περιοχή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.


Η περιβαλλοντολόγος Ana Maria Aldana δήλωσε ότι γίνεται συλλογή στοιχείων για να βρεθούν τα αίτια του εγκλήματος. Πάντως εκπρόσωπος της εταιρείας παροχής ενέργειας αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων, η κυβέρνηση του Sebastian Piner συνεχίζει να προωθεί σχέδια για την αύξηση της ενεργειακής αυτονομίας της χώρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...