ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

0 Το μαγικό δάσος της Λαπωνίας

Το χιόνι και το Βόρειο Σέλας δίνουν μία απόκοσμη ομορφιά στο τοπίο

Από μακριά μοιάζουν με στήλες άλατος ή ολόλευκα αγάλματα, διάσπαρτα σε ένα απέραντο, επίσης λευκό τοπίο. Με μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται ότι είναι απλώς οι κορυφές δέντρων που έχουν σχεδόν καλυφθεί από το χιόνι του σκληρού λαπωνικού χειμώνα.

Οι υπέροχες φωτογραφίες ανήκουν σε μία φινλανδέζα ερασιτέχνη φωτογράφο, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο της Λαπωνίας ως σεφ και δεν χάνει ευκαιρία, όταν ο καιρός της το επιτρέπει, να απαθανατίζει την ομορφιά του τοπίου.

Στη Λαπωνία η θερμοκρασία βρίσκεται σχεδόν μόνιμα κάτω από το μηδέν, το χειμώνα, όμως το καλοκαίρι, το θερμό ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού ανέβαζει τον υδράργυρο στους 20 βαθμούς πάνω από το μηδέν.
Η Τίνα Τόρμανεν δεν χρησιμοποιεί φίλτρα η φλας. Αφήνει απλώς την ομορφιά του τοπίου να «μιλήσει». «Οι φωτογραφίες μου θέλω να δείχνουν την απλή ομορφιά που βρίσκεται γύρω μας στη φύση», λέει η φωτογράφος-σεφ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...