ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

0 Η 20χρονη που ζει παγιδευμένη σε σώμα μωρού!

Η Μπρουκ Γκρίνμπεργκ (Brooke Greenberg)που γεννήθηκε το 1993, παρότι είναι 20 ετών, μοιάζει ακόμα με μωρό!

Ενώ μεγαλώνει ηλιακά, παραμένει σωματικά και νοητικά εγκλωβισμένη σε σώμα και μυαλού βρέφους, αφού η εκτιμώμενη νοητική κατάστασή της είναι ανάλογη ενός παιδιού 9 - 12 μηνών.

Σύμφωνε με τους γιατρούς πρόκειται για μια από τις πολλές ανεξήγητες ιατρικές περιπτώσεις και έχουν ονομάσει την περίπτωσή της "Σύνδρομο Χ".

Αυτό που μπορούν να πουν με βεβαιότητα, είναι ότι η Μπρουκ, πάσχει από μία σπάνια μετάλλαξη γονιδίου, που "κατέβασε τον διακόπτη" της ανάπτυξής της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, μέχρι την ηλικία των 4 ετών, αναπτυσσόταν κανονικά, όμως μεταξύ 4 και 5 σταμάτησε να αναπτύσσεται.


Τα τελευταία 16 χρόνια, η Μπρουκ χρειάζεται 24ωρη φροντίδα από τους γονείς της, που την ταΐζουν μέσω ειδικού σωλήνα, αφού ο οισοφάγος της είναι πολύ μικρός για να καταπιεί το φαγητό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πάθει παλινδρόμηση.

"Εδώ και 16 χρόνια της δίνουμε τα φάρμακά της, ξέρουμε πότε αρρωσταίνει, ξέρουμε τις ακριβείς δοσολογίες, όμως το θέμα με την Μπρουκ είναι, ότι δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο", είπε η μητέρα της.

Μάλιστα, όπως είπε, παρότι αγαπάει την κόρη της ακριβώς όπως είναι, εάν τη ρωτήσει κανείς στον δρόμο πόσο είναι, συνήθως αποφεύγει να απαντήσει ειλικρινά.

"Συνήθως μετατρέπω τα χρόνια σε μήνες. Έτσι, εάν κάποιος με ρωτούσε σήμερα, θα του έλεγα ότι είναι 20 μηνών", παραδέχθηκε.

Πάντως, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει περάσει λίγα μέχρι σήμερα, αφού έχει υποβληθεί σε 7 χειρουργεία για στομαχικά έλκη, ενώ σε ηλικία 4 ετών, έπεσε σε κώμα για 14 ημέρες.

Τότε, οι γιατροί είχαν διαγνώσει καρκίνο στον εγκέφαλο, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της!

Αυτή είναι η ιστορία της ζωής της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...