ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

0 Πολυτελείς βίλες στις… ταράτσες!

perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!Καθώς η γη σπανίζει πια στις περισσότερες κινεζικές πόλεις για να χτίσει κάποιος, η μοναδική λύση για τους κατοίκους αλλά και τις κατασκευαστικές εταιρείες είναι «σπίτια στις ταράτσες»!


Στην οροφή ενός οκταώροφου εμπορικού κέντρου στην πόλη Zhuzhou της Κίναw, και πιο συγκεκριμένα στο «Jiutian International Plaza», έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους πολυτελείς βίλες.



perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!
Η Zhuzhou είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην επαρχία Hunan και αποτελεί βασικό βιομηχανικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, που ειδικεύεται στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανών, χημικών προϊόντων και δομικών υλικών.
perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!
Έχει πληθυσμό περίπου 4 εκατομμύρια κατοίκους, όπου περισσότεροι από τους 800.000 ζουν στις τέσσερις κεντρικές αστικές περιοχές της πόλης. Ελλείψει… εδάφους, οι κάτοικοι ξεκίνησαν να χτίζουν σπίτια στις ταράτσες, αρχής γενομένης από τις τέσσερις βίλες που βλέπετε.
perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!
Η Πολεοδομία της πόλης χαρακτήρισε «νόμιμα και απολύτως ασφαλή» τα σπίτια, εκδίδοντας άδεια για ύδρευση και ηλεκτροδότηση. Ωστόσο, τόσο οι κάτοικοι της πόλης όσο και τα τοπικά ΜΜΕ εξέφρασαν έντονα την ανησυχία τους για τη στατικότητα του εμπορικού κέντρου αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων.

http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...