ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

0 Η κρίση αύξησε τις πωλήσεις οσπρίων και ρυζιού

Η κρίση αύξησε τις πωλήσεις οσπρίων και ρυζιού

 
Αύξηση της παραγωγής και της ζήτησης στην εγχώρια αγορά κατέγραψαν το 2011 οι μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες τυποποίησης ρυζιού και οσπρίων, ενώ η ανοδική πορεία φαίνεται να συνεχίζεται και το 2012.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η παραγωγή τυποποιημένου ρυζιού αυξήθηκε κατά 11,3%, ενώ ανοδικά κινήθηκε και η παραγωγή τυποποιημένων οσπρίων. Την ίδια ώρα, Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) προειδοποιεί για τον κίνδυνο αυξήσεων σε βασικά είδη διατροφής και ζητά ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, με επιστροφή στην εγχώρια καλλιέργεια και παραγωγή αγροτικών αγαθών και τροφίμων.

«Χτυπάμε μια μεγάλη καμπάνα για το μέλλον του ελληνικού εμπορίου» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης. Όπως είπε, «πρέπει η πολιτεία να ελέγξει τα καρτέλ και το ελληνικό εμπόριο να στραφεί στην ελληνική παραγωγή προωθώντας στα ράφια τα ελληνικά προϊόντα χωρίς τους μεσάζοντες που αυξάνουν τις τιμές»


. Στο ίδιο μήκος κύματος σύμφωνα με το skai.gr, και ο πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων λιανικής πώλησης Ελλάδας, Αντώνης Μακρής, ο οποίος υποστήριξε πως η επισιστική κρίση θα μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την παραγωγή προϊόντων στη χώρα μας τα οποία θα μπορούσαν να εξαχθούν και στο εξωτερικό.
http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...