ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

0 Θα λείψω μερικές μέρες, ποιος θα ποτίζει τα φυτά μου; Φτιάχνω μόνος μου απλό και φτηνό σύστημα ποτίσματος!!!(video)

Είναι μια ερώτηση που συχνά αυτές τις μέρες του καλοκαιριού που ξεκινάμε να οργανώνουμε τις διακοπές μας γυρνά ξανά και ξανά στο μυαλό μας.

Σκέφτεστε ίσως ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος αλλά όχι κάτι εξειδικευμένο, μιας και μόλις γυρίσετε από τις διακοπές σας, δεν θα το χρειάζεστε.
Και όμως υπάρχουν λύσεις και είναι φθηνές.

Η πρώτη λύση μπορεί να μας καλύψει για δύο έως τρεις βδομάδες.........

Πρέπει να έχουμε προμηθευτεί φιτίλι (ένα ειδικό σωληνάκι) από ένα κατάστημα με κηπευτικά είδη το οποίο ουσιαστικά θα μεταφέρει το νερό στη γλάστρα μας.

Γεμίζουμε μια σακούλα με νερό και τη στηρίζουμε στο πλάι της γλάστρας. Βρέχουμε το φιτίλι καλά και τοποθετούμε τη μία άκρη στην σακούλα και την άλλη άκρη στο χώμα της γλάστρας.

Βάζοντας ένα φιτίλι σε μια σακούλα έχουμε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια στο πότισμα της γλάστρας. Αν επιθυμούμε να έχουμε περισσότερο νερό, αλλά ως συνέπεια και μικρότερη διάρκεια ποτίσματος, μπορούμε στην ίδια σακούλα βάλουμε δύο φιτίλια.

Εάν πρόκειται να λείψουμε μόνο για 5-7 ημέρες, γεμίζουμε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό και το τοποθετούμε ανάποδα στο χώμα της γλάστρας σε βάθος 2-3 εκατοστών.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πως στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...