ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

1 Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...


Οι Ολυμπιακοί αγώνες πλησιάζουν και σιγά σιγά θα δούμε όλοι τους καλύτερους μας αθλητές και αθλήτριες να απόβάλλονται από τους αγώνες για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας.


Προχτές είδαμε την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου να αποβάλλεται από την ελληνική ολυμπιακή επιτροπή γιατί λέει είναι ρατσίστρια. Οι ίδιοι που θεώρησαν αυτό που είπε η εξαιρετική αυτή αθλήτρια ρατσιστικό, είναι οι ίδιοι που συμφώνησαν απόλυτα με το '' απόφθεγμα'' του Πάγκαλου ότι τα φάγαμε μαζί. Είναι τόσο υποκριτές που δεν έλαβαν υπόψιν τους τίποτα. Η κοπέλα αυτή, έκανε τοση πολύ προπόνηση, τόσες πολλές στερήσεις για να βρεθεί στον πρωταθλητισμό κι εσείς της κόβεται τα φτερά μόνο και μόνο επειδή είπε μια αλήθεια....



Και σας ρωτάμε κάτι τώρα υποκριτές. Κάθε μέρα όλοι εσείς που κράζετε την Βούλα Παπαχρήστου, μιλάω για τα κανάλια, τα ανεξάρτητα τάχα blogs και λοιπούς καραγκιόζηδες, μας δείχνετε και άλλα ρατσιστικά δήθεν σχόλια που είχε κάνει η αθλήτρια πιο παλιά, γιατί τα είδατε τώρα που πλησιάζουν οι αγώνες;

Βρήκανε σήμερα θετικό σε ντόπινγκ κοντρολ τον Χονδροκούκη, ούτε καν ξέρουμε αν είναι αλήθεια όλο αυτό και φυσικά δεν ξέρουμε αν οι άλλοι αθλητές των άλλων διαγωνιζόμενων χωρών είναι καθαροί.

Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι σε κάθε ολυμπιακούς αγώνες τους αθλητές μας, εκείνους που πάνε για μετάλλιο τους ''πετάνε'' εκτός. Ορισμένοι μοιάζουν σαν να μην θέλουν να ακουστεί καθόλου ο εθνικός ύμνος και η σημαία μας πάνω από τις άλλες. Βγάλτε κι άλλους λοιπόν, άθλιοι. Υποκριτές.

Από mail αναγνώστη

1 σχόλιο:

  1. Θα απαντήσω οχι για να δικαιολογήσω αυτούς που βρίζεις, αλλά γιατί δεν δέχομαι το σκεπτικό σου και το υφος σου.

    Η κ Παπαχρήστου δέχτηκε πρώτα τα πυρά απο τους θαυμαστές της οι οποίοι παρακολουθούσαν τις αναρτήσεις της στο διαδίκτυο και κατόπιν ήρθε ο αποκλεισμός της απο τους υπεύθυνους.

    Απο μόνη της αναγνώρισε το λάθος της το οποίο ειναι επιλήψιμο και η συνηγορία αυτού του τύπου μάλλον της χαλάει το προφίλ περισσότερο.

    Επίσης αυτό που εσυ λες αλήθεια να ξέρεις οτι δεν χωράει σε ενα καλάθι.

    Οσον αφορά το σχόλιο σου για το εαν οι άλλοι αθλητές είναι καθαροί η οχι σαν τον κ Χονδροκούκη με αυτό τι θέλεις να μας πεις, οτι μην πιάνετε τον κλέφτη αφού ο κόσμος είναι γεμάτος κλέφτες?

    Απο τους ολυμπιακούς δεν πετάνε τους Ελληνες εξω ,εκτός απο αυτούς που χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να κερδίσουν κάτι που δεν τους αξίζει ακόμα και εαν προπονήθηκαν οχι 4 αλλά 14 χρονια.

    Εαν οι Ελληνες μετανάστες ειναι αναλώσιμοι και κατάλληλοι προς βοράν εντόμων οπως και μαύροι τότε αυτά δεν ειναι αστεία ούτε καν για αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...