ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

0 Δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων!Γράφει ο REPORTO

Σ αυτόν τον ελεεινό πολιτικό «ρεφενέ» μέσα από τον οποίο αναδείχτηκε αυτή η κυβέρνηση παρωδία, όλοι έβαλαν το κάτι τις τους, και αυτό δεν είναι άλλο από την όποια πολιτική σαβούρα διέθεταν στη φαρέτρα τους.

Ήταν όμως κι ένας απόλυτα ανταποδοτικός ρεφενές, αφού οι πρωταγωνιστές του προσέβλεπαν πρωτίστως σε συγκεκριμένα προσωπικά ωφελήματα.

  • Ο Σαμαράς ερχόταν πιο κοντά στο όνειρο ζωής του να γίνει κάποια στιγμή πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό του και τους λοιπούς της παράταξης που τον εξέθρεψε, και με δεκανίκια τους άλλους δυο, το όνειρο πραγματοποιήθηκε.
  • Ο Βενιζέλος προσέβλεπε στην πολιτική απενοχοποίηση των χειρισμών και των πολιτικών πρωτοβουλιών του. Προσέβλεπε στην απομάκρυνση της πιθανότητας του ειδικού δικαστηρίου, και αυτή η επιδίωξη ήρθε πιο κοντά με δεκανίκια τους συγκυβερνητικούς του συνεταίρους...
  • Ο Κουβέλης βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στην προσωπική του ματαιοδοξία, και προφανέστατα με υποσχετική για την υποψηφιότητά του για την προεδρία στην μετά Κάρολον εποχή, έγινε το τρίτο δεκανίκι με άρωμα μαϊντανού, σε μια συγκυβέρνηση που η συμμετοχή του ούτε τυπικά απαραίτητη ήταν, ούτε στην προοδευτική της απόχρωση - όπως ψευδώς ισχυρίζεται - συνέβαλε.
Μέσα από αυτό το εξευτελιστικό αλισβερίσι, υπήρξαν πράγματα που βγήκαν στο σφυρί.
  1. Ο Σαμαράς έβγαλε στο σφυρί τις προσδοκίες των ανανηψάντων αφελών που επέμειναν να πιστεύουν τον πολιτικό λόγο ενός ηγέτη που προσκύνησε και ταπεινώθηκε και προσωπικά, προσυπογράφοντας αιώνια πίστη και αφοσίωση στα κελεύσματα του Σουλτανάτου.
  2. Ο Βενιζέλος έβγαλε στο σφυρί τις προσδοκίες και των τελευταίων αφελών (ή βολεμένων) που πίστεψαν ότι η παρουσία του στη θέση του κυβερνητικού δεκανικιού, θα μπορούσε να επιβάλει όρους που ό ίδιος είχε φροντίσει να αποποιηθεί όταν χειρίζονταν τις τύχες της χώρας από τη θέση του πρωταγωνιστή υπουργού.
  3. Ο Κουβέλης απλώς θα ξεπουλήσει αδίστακτα τους συνεργάτες και τα στελέχη του, εξαργυρώνοντας τη συμμετοχή του με την προσδοκία μιας αναμενόμενης πολιτικής αναβάθμισης από τους συνεταίρους στην ενοχή και στην καταστροφή του τόπου.
Αναρωτηθήκατε για το τι πραγματικά συνειδητοποίησαν οι παραιτηθέντες Ράπανος και Νικολόπουλος και φρόντισαν να την κάνουν γρήγορα και με ελαφρά πηδηματάκια από τον Τιτανικό της καταστροφής;
Αναρωτηθήκατε γιατί αν και ο Βενιζέλος εμφανίζεται να διαφωνεί με τους χειρισμούς Στουρνάρα, εν τούτοις δεν τολμά να αποσύρει τη στήριξή του από μια κυβέρνηση, της οποίας τα βήματα είναι προδιαγεγραμμένα;
Αναρωτηθήκατε γιατί ο αριστερός μαϊντανός αν και ξέρει καλά που πάει το πράμα, εν τούτοις επιμένει ως φτωχοπρόδρομος να εξαπατά την κοινωνία ότι δήθεν συγκυβερνά σε …προοδευτική κατεύθυνση;

Ένα είναι βέβαιο κι αυτό οφείλουμε να μην το ξεχνάμε…

Οι τρείς "Καρατζαφέρηδες", αξιοποιώντας και καπηλευόμενοι και πάλι την ευκολία αυτού του λαού στη λήθη και την τάση του να παραδίδεται εύκολα στη φιλολογία της πολιτικής εξαπάτησης, τον εξαπάτησαν και πάλι και το τίμημα αυτή τη φορά τόσο για τον ίδιο όσο και τη χώρα ολόκληρη θα είναι βαρύ και ανελέητο.

Ήταν μια συνειδητή επιλογή που μόνο μια κοινωνία απόλυτα αποβλακωμένη μπορεί να την αφήσει ατιμώρητη.

Σ αυτή την επιλογή είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και όλοι εκείνοι που μιλούσαν με λόγια ερμαφρόδιτα για τον υποτιθέμενο ευπατρίδη Σαμαρά, αν και όλοι ήξεραν σε τι κωλόχαρτο έβαλε την υπογραφή του.

Κάποιοι από αυτούς, μόλις πρόσφατα σε προϊδέαζαν ότι ο Σαμαράς καλεί Προβόπουλο για να ζητήσει δήθεν την παραίτησή του.

Όλη η Ελλάδα όμως είδε τον Προβόπουλο, όχι να παραιτείται, αλλά να νουθετεί πολιτικά την κυβέρνηση και τους προσκυνημένους του πολιτικού συστήματος, για το τι πρέπει να κάνουν, θυμίζοντάς τους τα συμβόλαια ντροπής που έχουν υπογράψει.

Ε ναι λοιπόν είναι αλήθεια…
  • Η γαλάζια παράταξη ΠΑΛΙ σας πρόδωσε, γιατί αυτό ακριβώς ξέρει να κάνει καλά…
  • Η πράσινη αυταπάτη ΠΑΛΙ σας πρόδωσε, γιατί δε θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά με ηγέτες βουτηγμένους ως το λαιμό στην επίκυψη και το δωσιλογισμό.
  • Η ροζουλί παράταξη με το σοβαρό μαϊντανό της ΠΑΛΙ σας πρόδωσε, και τις επ αυτού διαθέσεις της τις έδειξε ήδη από τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Και όλοι εσείς που πιστέψατε την μπούρδα της επαναδιαπραγμάτευσης, το αξίζατε και καλά να πάθετε. Η υπόλοιπη κοινωνία όμως, και κυρίως αυτή η πατρίδα τι φταίει για να την παίρνετε στο λαιμό σας βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι;;;

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_974.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...