ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

0 Με ένα μόνο σχόλιο...


Επειδή πολλοί Ελληνάρες με αυτή την εικόνα μάλλον θα γελάσουν και ενδεχομένως να περηφανευτούν για το πόσο '' χαλαροί'' είναι στις γεμάτες παραλίες τους, να κάνουμε μια παρατήρηση.
Ηλίθιε Έλληνα (συμπεραλαμβανομένων και εμάς που γράφουμε) αυτή η εικόνα δεν δείχνει πόσο γεμάτες είναι οι παραλίες της χώρας σου αλλά πόσο άδειο πνευματικά είναι το μυαλό σου.
Είσαι υπέυθυνος των πράξεων σου λουόμενε Έλληνα, καλά να πάθεις για ό,τι μέχρι τώρα έχεις πάθει αλλά και για τα χειρότερα που έρχονται όσο εσύ μυρίζεις αντιηλιακό και μπίρα. 
Δεν έχεις καμία σχέση με τον ελέυθερο, εξεγερμένο και πνευματικό Ισπανικό λαό, κοίτα και μόνος σου στην εικόνα. 
Άντε γεια λοιπόν.
Οι πράξεις σου σε χαρακτηρίζουν.
Είσαι και θα είσαι παθητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...