ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

0 Φωτογραφία αποκαλύπτει ένα ρομαντικό μυστικό!

perierga.gr - Φωτογραφία αποκαλύπτει ένα ρομαντικό μυστικό!
Χρειάστηκε μία μόνο στιγμή και ένα απλό κλικ στη φωτογραφική μηχανή για να αποκαλυφθεί το ρομαντικό μυστικό ενός Βρετανού αγρότη, το οποίο έκρυβε καλά όχι μόνο στην καρδιά του αλλά και μέσα στις… βελανιδιές δίπλα στο σπίτι του! Ο 70 χρονος Winston Howes από το Wickwar της Αγγλίας σχημάτισε την «καρδιά» που βλέπετε ανάμεσα σε 6.000 δέντρα, τα οποία φύτεψε ο ίδιος, δημιουργώντας ένα τρόπον τινά τεχνητό δάσος.

Κι όλα αυτά στη μνήμη της συζύγου του που έχει πεθάνει εδώ και 17 χρόνια. Έτσι για να του θυμίζει τον έρωτά τους, την αγάπη τους και την αφοσίωση του ενός στον άλλον. «Όταν την ολοκλήρωσα πήγαινα κάθε μέρα στον απέναντι λόφο. Καθόμουν εκεί αρκετές ώρες και σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Αυτά που περάσαμε. Τις χαρές μας και τις λύπες μας.



perierga.gr - Φωτογραφία αποκαλύπτει ένα ρομαντικό μυστικό!
Τις δυσκολίες αλλά και τη μεγάλη αγάπη μας, 33 ολόκληρα χρόνια που ήμασταν μαζί. Όλα αυτά τα έβαλα στην καρδιά αυτή και ευελπιστώ να μείνει εκεί για πάντα. Γιατί η δική μου κάποια στιγμή θα σταματήσει να χτυπά…», εξηγεί ο κ. Winston Howes. Η καρδιά παρέμενε κρυμμένη όλα αυτά τα χρόνια και μόνο λίγοι φίλοι, γνωστοί και οι κάτοικοι της περιοχής γνώριζαν το μυστικό.
perierga.gr - Φωτογραφία αποκαλύπτει ένα ρομαντικό μυστικό!
Μέχρι που ένας πιλότος, ο Andy Collett, πετώντας πάνω από τις βελανιδιές είδε την «καρδιά» και τράβηξε την αεροφωτογραφία που βλέπετε, φέρνοντας στο φως τη συγκινητική ιστορία αγάπης του ηλικιωμένου. Διδάσκοντας συνάμα τους υπόλοιπους περί… μεγάλου έρωτος!
perierga.gr - Φωτογραφία αποκαλύπτει ένα ρομαντικό μυστικό!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...