ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

0 ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI

1) Η χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία των ανδρών που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα, ώστε να αποκτήσουν την εύνοια τους και να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους
 
2) Την επιλογή και μύηση στην οργάνωση των πιο αξιόλογων φοιτητών των μεγάλων κολεγίων και πανεπιστημίων ,ώστε το »υλικό» της οργάνωσης να είναι υψηλού επιπέδου.

3) Την προώθηση μελών της οργάνωσης-μέσω των υψηλά ιστάμενων ανδρών που τύχαιναν δωροδοκίας σε κυβερνητικούς και μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς ως πρακτόρων.

 
4) Τον έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της εποχής με σκοπό να περάσουν στην κοινή γνώμη με συγκεκαλυμμένο τρόπο, φυσικά οι ιδέες της οργάνωσης έτσι ώστε να προετοιμαστεί το κοινό για την επιβολή
μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.


 

Βασικός στόχος των illuminati είναι η απόρριψη των αρχόντων από τον λαό και η απομάκρυνση του λαού από την εκκλησία. Τα ΜΜΕ αποτελούν ένα βασικό »όπλο» για την διάδοση των ιδεών τους.
5) Την πραγματοποίηση στρατιωτικών πραξικοπημάτων με κάθε τρόπο, κατά των κυβερνήσεων που θα αντιτίθενται στον σκοπό της οργάνωσης, δηλαδή στην εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Τάξης.
Συμφώνα με το βιβλίο του Αλέξανδρου Ρολίδη αι αφανείς ρίζες του κακού ο όρκος που έδιναν τα υποψήφια μέλη ήταν ο εξής:
Διαρρηγνύω τους δεσμούς με οποιαδήποτε αρχήν εις οποιασδήποτε και αν υπεσχέθη πιστήν, υποταγήν ή υπηρεσίαν.
Ομνύω να υπακούσω εις τας διαταγάς τας οποίας θα λαμβάνω ίνα εκκαθαρίσωμεν την γήν από τους τυράννους και εχθρούς του τάγματος.
Απαλλάσσω τον εαυτόν μου από κάθε όρκον τον οποίον έδωσα εις την πατρίδα ή εις τους νόμους.
Βασική διδασκαλία:
Ισότης μεταξύ των ανθρώπων και ελευθερία των γενετήσιων ενστίκτων αυτών. Κτύπημα κατά της ιδιοκτησίας.
Τα μόνα στηρίγματα της ιδιοκτησίας και των κρατών είναι η θρησκεία και οι νόμοι, άρα για να επαναφέρει τον άνθρωπον εις τα φυσικά ένστικτα του πρέπει να καταργήσει την ιδιοκτησίαν και να καταστρέψει κάθε θρησκευτικήν πίστην.

 
Κάθε υποταγή είναι αδυναμία, άρα η εξουσία του πατρός επί των τέκνων πρέπει να πάψει από παιδικής ηλικίας.

 
Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να ελέγξεις τους άνδρες από ότι χρησιμοποιώντας τις γυναίκες.
Αυτές πρέπει να αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο μελέτης, πρέπει να κερδίσουμε με πανουργία την εύνοια τους, να προσφέρουμε ευκαιρίες απελευθέρωσης από την τυραννία της κοινής γνώμης…).

 
Οφείλουμε να κατακτήσουμε τον απλό λαό σε όλα τα επίπεδα. Τούτο θα επιτευχτεί κυρίως μέσω των σχολίων και μέσω της ειλικρινούς συμπεριφοράς, συγκαταβάσεως, αποδοχής των προκαταλήψεων τους, τις οποίες εν τω μεταξύ θα εκριζώνουμε και θα διαλύουμε.

 
Η οργάνωση θεωρείται ηθικός αυτουργός πολλών επαναστάσεων και σημαντικών γεγονότων που καθόρισαν την παγκόσμια ιστορία :
των δυο παγκοσμίων πολέμων, των επαναστάσεων σε ΗΠΑ και Γαλλία, των μυστικών οργανώσεων που στοχεύουν σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, του κομμουνισμού, του σατανισμού, των μυστικών υπηρεσιών, των ναρκωτικών, του λαθρεμπορίου όπλων, των επαφών με εξωγήινους κ.α.

 
Μια από τις πιο απρόσμενες συνδέσεις των illuminati με την σύγχρονη εποχή είναι εκείνη που παρουσίαζε ως δημιούργημα τους το κίνημα των παιδιών των λουλουδιών (χίπις).
Θεωρείται πως χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο για την διακίνηση των ναρκωτικών που θα διευκόλυνε το σχέδιο περί χειραγώγησης των λαών.

Από John Robbinson illuminati αποδείξεις για την συνομωσία.


http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...