ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

0 Μια 100χρονη Rolls-Royce… αριστούργημα!

Ένα μοναδικό αυτοκίνητο του 1912, που ονομάστηκε όχι άδικα «ασημένιο φάντασμα», η πιο μαγευτική Rolls-Royce που κατασκευάστηκε ποτέ, η περίφημη Rolls-Royce Silver Ghost αποτελεί πλέον το πιο ακριβό αυτοκίνητο που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία, αγγίζοντας τα 5 εκατομμύρια λίρες.
perierga.gr - Μια 100χρονη Rolls-Royce... αριστούργημα!
Εξαρτήματα κατασκευασμένα από ασήμι και ελεφαντόδοντο, μεταξωτά και μπροκάρ υφάσματα στις πόρτες και τα καθίσματα αλλά και ένα ενσωματωμένο σετ πικνίκ και τσαγιού στο υποπόδιο των επιβατών αποτυπώνουν σε γενικές γραμμές λίγη από την εσωτερική πολυτέλεια που διαθέτει το όχημα...perierga.gr - Μια 100χρονη Rolls-Royce... αριστούργημα!
Ανώνυμος αγοραστής διέθεσε το αστρονομικό ποσό των 4,7 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να αποκτήσει το «ασημένιο φάντασμα», το οποίο αγοράστηκε το 1912 για 1.000 λίρες (περίπου 93.000 λίρες σε σημερινά χρήματα).
perierga.gr - Μια 100χρονη Rolls-Royce... αριστούργημα!
Η πώληση πραγματοποιήθηκε στο «Goodwood Festival of Speed» στο West Sussex την περασμένη Παρασκευή, με την τιμή να ορίζεται αρχικά περίπου στα 2 εκατομμύρια λίρες, φτάνοντας εν τέλει σχεδόν στα 5 εκατομμύρια.
perierga.gr - Μια 100χρονη Rolls-Royce... αριστούργημα!
Ο James Knight, από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams δήλωσε σχετικά: «Υπήρξαν τρεις υποψήφιοι, αλλά κανείς δεν περίμενε τη μονομαχία που θα ακολουθούσε μεταξύ τους, εκτοξεύοντας το ποσό στα ύψη. Πάντως το εξαιρετικό επίπεδο πολυτέλειας του αυτοκινήτου νομίζω αποζημιώνει και με το παραπάνω τον νέο ιδιοκτήτη».
perierga.gr - Μια 100χρονη Rolls-Royce... αριστούργημα!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Rolls-Royce Silver Ghost άλλαξε από το 1912 πολλούς ιδιοκτήτες, δικηγόρους, πρεσβευτές, επιχειρηματίες, έχοντας πάντα την αξεπέραστη φήμη την οποία χαίρει ακόμη και σήμερα.


perierga.gr - Μια 100χρονη Rolls-Royce... αριστούργημα!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...