ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

0 Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!


perierga.gr - Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!

Αυτή ακριβώς είναι η περίεργη περίπτωση του 37χρονου Lee Hadwin από το Λονδίνο, ο οποίος ζωγραφίζει στον ύπνο του από την ηλικία των τεσσάρων ετών! Όταν ξεκίνησε την παράξενη αυτή δραστηριότητα, υπνοβατούσε μέσα στο σπίτι του και έφτιαχνε διάφορες κακότεχνες ζωγραφιές στους τοίχους.

Αλλά πολύ σύντομα οι ζωγραφιές που έκανε ο Hadwin στον ύπνο του εξελίχθηκαν σπουδαία έργα τέχνης, κερδίζοντας την προσοχή των ειδικών. Σήμερα, μάλιστα, αυτή η παράδοξη ζωγραφική της υπνοβασίας αποδίδει στον καλλιτέχνη εξαψήφια νούμερα για κάθε έργο του.

perierga.gr - Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!
Ο Lee Hadwin έχει φτιάξει μέχρι σήμερα πάνω από 200 έργα τέχνης, ενώ κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο τοποθετεί στο κομοδίνο του χαρτιά, πινέλα, χρώματα και μολύβια προκειμένου να μπορεί να ζωγραφίσει.
perierga.gr - Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι όταν είναι ξύπνιος, ο Hadwin δεν μπορεί να τραβήξει ούτε μία ίσια γραμμή πάνω στο χαρτί! «Στο σχολείο έπαιρνα πάντα D στο μάθημα της ζωγραφικής και ποτέ μου δεν επέδειξα κάποιο ενδιαφέρον για την τέχνη», λέει ο ίδιος, αποδίδοντας το παράξενο αυτό χάρισμα σε… υπερφυσικές δυνάμεις!
perierga.gr - Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!
Οι επιστήμονες, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη περί του θέματος, εξηγώντας την καλλιτεχνική δημιουργία του  Hadwin σε κατάσταση ύπνου ως ένδειξη σοβαρών ψυχικών τραυμάτων. Άλλωστε, ο καλλιτέχνης είχε χάσει πέντε από τους στενούς φίλους του σε νεαρή ηλικία και αυτό θα μπορούσε να είναι η αιτία της περίεργης αυτής κατάστασής του.
perierga.gr - Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!
Ο πραγματικός λόγος, όμως, είναι ίσως κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ, λόγω του γεγονότος ότι ο Hadwin αδυνατεί να θυμηθεί το παραμικρό από τις νυχτερινές δραστηριότητές του το επόμενο πρωί. Μόνο τα έργα δίπλα από το κρεβάτι του μαρτυρούν πως κάτι σπουδαίο συμβαίνει στο δωμάτιο τα βράδια!
perierga.gr - Ζωγραφίζει μόνο στον ύπνο του!http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...