ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

0 Lamborghini για την ιταλική αστυνομία!

Η Lamborghini δώρισε στην ιταλική αστυνομία δύο αυτοκίνητά της,  με μέγιστη ταχύτητα τα 300 χλμ/ώρα και ικανότητα επιτάχυνσης από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα!
Από το 2004 οι δύο Lamborghini περιπολούσαν στους ιταλικούς αυτοκινητόδρομους καταδιώκοντας τους παραβάτες των ορίων ταχύτητας.
Η ιταλική αστυνομία γέμισε με υπερηφάνια για τα δύο πολυτελή της … περιπολικά. Δείτε τι έγινε μόλις λίγα χρόνια αργότερα.

Perierga.gr

Ένα από τα αυτοκίνητα χτυπήθηκε από ένα Seat  στην έξοδο ενός βενζινάδικου. Η σύγκρουση έστειλε το αυτοκίνητο σε μια σειρά παρκαρισμένων οχημάτων. Η πολυτελής Lamborghini κατέληξε κάτω από ένα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, σχεδόν αχρηστεμένη!
http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...