ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

4 Ορίστε τι είπε το εμετικό indymedia για τον θάνατο του Έλληνα από 3 λαθρομετανάστες...

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση. 












Όταν ένας  Έλληνας έπεφτε νεκρός από τους 3 αυτούς λαθρομετανάστες, που κανείς δεν ξέρει από ποιες φυλακές μας τους έφεραν εδώ, το άθλιο αυτό site έγραφε αυτά που βλέπετε στην εικόνα.
Πείτε το στην μάνα αυτού του παιδιού ρε κοπρόσκυλα αυτό το πράμα. Κοιτάξτε την στα μάτια και πείτε της το. Άθλιοι του indymedia.
Καταλαβαίνουμε ότι είστε εξαρτημένοι από ουσίες, αλλά όταν γράφετε κάτι και το δημοσιοποιείται καλό θα ήταν να αποφεύγετε την χρήση εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλό θα ήταν να πάτε να δουλέψετε και λίγο να δείτε πως βγαίνει το ψωμάκι, να ιδρώσει λίγο ο κώλος σας για να σοβαρευτείτε έστω και στο ελάχιστο.
Κρυμμένοι στο πολυτεχνείο λέτε τέτοιες σαχλαμάρες, καραγκιόζηδες.


4 σχόλια:

  1. Ξυπνήστε!
    Μας έβαλαν σε πόλεμο.
    Θα σκοτωνόμαστε ματαξύ μας και με τους λαθρομετανάστες τώρα.
    Όταν τους περνάνε Έλληνες από τα σύνορα δεν λέει κανένας τίποτα.
    Όταν τους περνάνε Τούρκοι από τα σύνορα δεν λέει κανένας τίποτα.
    Όταν τους φυλακίζει η Ευρώπη εδώ για να μείνει αυτή καθαρή δεν λέει κανένας τίποτα.
    Αλλά πρέπει να μας κάνουν να φαγωθούμε μεταξύ μας για να μας πετάξει πάλι κάποιος κάποια σάπια σωτηρία και να υποταχθούμε σαν πρόβατα.
    Σταματήστε να κοιτάτε το δάχτυλο και δείτε το φεγγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ σκότωσαν έναν άνθρωπο κι εσύ μας λες ότι μας έβαλαν σε πόλεμο.
    Εντάξει μας έβαλαν σε πόλεμο.

    Το νέο που σκοτώσανε τα κωλόπαιδα αυτά τον βλέπεις ή επειδή είσαι κάποιος ''αντιρατσιστης'' θέλεις να δώσεις τη βαρύτητα αλλού.

    Το άρθρο παρουσιάζει άλλο πράμα και άλλο πράμα σχολιάζεις εσύ.

    Σκοτώσανε έναν νέο και το ιντιμιντια πανηγυρίζει. Αυτό είναι το θέμα, τα άλλα που λες εσύ μπορεί να είναι σωστα αλλά είναι για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου αλλού.

    Μανώλης Κάνταρης πριν λίγο καιρό, τώρα αυτό. Δηλάδη πόσο μαλάκες είμαστε σαν λαός και να μην κάνουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...