ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

0 Αυτός είναι ένας από τους τρεις που έσφαξαν τον Θανάση Λαζανά

Οι άλλοι δύο ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αποτελώντας έτσι δημόσιο κίνδυνο , αφού σκότωσαν μια φορά μπορούν να το ξανακάνουν. 
Ορίστε, χαρείτε τον. 
Κάποιος πρέπει να εξηγήσει σε αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν στην Ελλάδα, χωρίς βέβαια να ερωτηθεί κάποιος Έλληνας αν τους δέχεται, ότι είναι σε ξένη γη και δεν μπορούν να σκοτώνουν έτσι ασύστολα, άσχετα αν στη δική τους γη αυτά συνηθίζονται. Μην ξεχνάτε πριν λίγο καιρό τον Μανώλη που πήγε στο αυτοκίνητο του να πάρει την κάμερα και για να του την πάρουν τον σκότωσαν επίσης τρεις λαθρομετανάστες...Απευθυνόμαστε στην πολιτεία, αν υπάρχει.
Τι θα γίνει; Πόσο θα πάει αυτή η κατάσταση; Οι γονείς φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε για διασκέδαση. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες τρέμουν. Τα αραιοκατοικημένα νησιά μας έχουν βουλιάξει από λαθρομετανάστες. 

Που πάει αυτή η κατάσταση, πόσα ακόμα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε για να παρθούν μέτρα.;

Που είναι το κράτος;
Που είναι η αστυνομία;
Μα τι ρωτάμε. Το κράτος είναι η τρόικα και η αστυνομία είναι στην φύλαξη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...