ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

0 Τα φάρμακα της φύσης



Για να μην παίρνετε με το παραμικρό φάρμακα, αφού η φύση έχει προνοήσει για εσάς. Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

Μέντα: Τα φύλλα και το αιθέριο έλαιό της χορηγούνται για την καταπολέμηση της ημικρανίας. Βράζετε δύο κουταλιές φύλλα σε 500 γραμμάρια βραστό νερό και πίνετε 1-4 κούπες την ημέρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γυναίκες που θηλάζουν δεν πρέπει να την καταναλώνουν, καθώς σταματάει την παραγωγή γάλακτος.

Χαμομήλι: Βράστε μία πρέζα χαμομήλι σε μία κούπα νερό, σουρώστε το και καθαρίστε ερεθισμένο δέρμα ή κάντε στοματικές πλύσεις, καθώς έχει αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και ηρεμιστική δράση.
Μπορείτε και να το πιείτε (1 κουταλάκι χαμομήλι σε 1 κούπα ζεστό νερό), αν έχετε πυρετό, πονόλαιμο, πονάει το στομάχι σας, έχετε τάση για εμετό ή κράμπες λόγω περιόδου.


Λεμονιά: Ο χυμός του λεμονιού έχει αντισηπτική δράση και δρα κατά του κρυολογήματος. Η σπιτική λεμονάδα (ένα μέρος λεμονιού και τρία μέρη νερού) διώχνει τον πονοκέφαλο. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει κι ένα αφέψημα από τα φύλλα και τα άνθη της πορτοκαλιάς.

Λεβάντα: Κάντε κομπρέσες στο μέτωπο και τον αυχένα με αιθέριο έλαιο λεβάντας για να αντιμετωπίσετε την ηλίαση ή βάλτε 4-5 σταγόνες λεβάντας πάνω σε πληγές και εγκαύματα για να τα θεραπεύσετε.

http://www.ipop.gr
http://www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...