ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

0 Βόλτα ανάμεσα στις κορυφές των δέντρων

Το δάσος της Βαυαρίας είναι σε μια κατάφυτη ορεινή περιοχή της Βαυαρίας, στη Γερμανία. Εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων με την Τσεχία και συνεχίζεται στην τσέχικη πλευρά με το δάσος της Βοημίας. Ένα τμήμα του αποτελεί μέρος του ομώνυμου Εθνικού Πάρκου και είναι η μεγαλύτερη προστατευόμενη περιοχή στην κεντρική Ευρώπη.
Ένα πολύ δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στο δάσος της Βαυαρίας είναι η ξύλινη γέφυρα που έχει φτιαχτεί πάνω στα δέντρα, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε μήκος στον κόσμο. 
Οι επισκέπτες περπατούν πάνω σε ένα ξύλινο μονοπάτι, μήκους 1.300 μέτρων, το οποίο οδηγεί σε ύψος 25 μέτρων πάνω στις κορυφές των δέντρων. 
Φωτογραφία w12t 
Καταλήγει σε έναν οβάλ πύργο που βρίσκεται σε ύψος 82 μέτρων. Μια κυκλική σκάλα γύρω από τον πύργο προσφέρει μια εκπληκτική και χωρίς όρια θέα στην παρθένα φύση.
Η ξύλινη κατασκευή είναι εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον. Οι  επισκέπτες βιώνουν μια αξέχαστη εμπειρία μέσα στο πυκνό δάσος.
Φωτογραφία Rainer Lott / Steffi Esch
Φωτογραφία bottles of sand
Φωτογραφία bottles of sand
Φωτογραφία Rainer Lott / Steffi Esch
Φωτογραφία bottles of sand
Φωτογραφία Rainer Lott / Steffi Esch 
Φωτογραφία Rainer Lott / Steffi Esch 
Πηγές 1  2  3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...