ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

1 Αρνάκι...Νέας Ζηλανδίας

Πρόσφατα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ είδαμε να προωθείται κατεψυγμένο αρνάκι Νέας Ζηλανδίας. Αυτοί που το προώθησαν ανέφεραν ότι δεν υπάρχει αρκετή παραγωγή στην Ελλάδα για να καλύψει τις ανάγκες των Ελλήνων. Οπότε αντί να φέρουμε αρνάκι από γειτονικές χώρες, έπρεπε να φέρουμε κατεψυγμένο αρνί από την άλλη άκρη του κόσμου...

Ψάχνοντας λίγο να τι βρήκαμε: Το αρνί και το κατσίκι αποτελεί από τις πιο σημαντικές πηγές παραγωγής ζώων στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι τέταρτη στη σειρά χώρα παραγωγής αρνιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει την υψηλότερη παραγωγή κατστικίσιου κρέατος στην ΕΕ. Καλύπτει το 82% των αναγκών της σε αρνίσιο κρέας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αρκετά αρνιά και πρόβατα η Ελλάδα, έχει και παραέχει, αλλά σύμφωνα με αναφορά του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου η Ελλάδα χρησιμοποιεί το 95% των προβάτων της για παραγωγή γάλακτος σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο το 30% για την παραγωγή γάλακτος. 
Ως καταναλωτής πάντως έχεις επιλογή... 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...