ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

0 10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012:


Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που μας προτρέπουν σε παλλαϊκή εξέγερση. Οφείλουμε να εξεγερθούμε ή θα αναγκαστούμε να εξεγερθούμε γιατί:


1. Έχει συντελεστεί Συνταγματική Εκτροπή. Η Κυβέρνηση που κυβερνά αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται από το σύνταγμα. Πρόκειται για σαφές συνταγματικό πραξικόπημα. Εξεγειρόμαστε σε κεκαλυμμένο πραξικόπημα.
2. Υφιστάμεθα Ξένη Κατοχή. Με θράσος ξένο κράτος έχει διορίσει επίσημο ανθύπατο, σε κάθε ζωτική υπηρεσία υπάρχουν τοποτηρητές. Παράλληλα έχει, κατά τρόπο αντισυνταγματικό υπογραφεί δανειακή συνθήκη, με παραχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας από αναρμόδιο όργανο. Αντιστεκόμαστε στην ξένη κατοχή.



3. Έχει παραδοθεί η διοίκηση της χώρας σε ξένους κατακτητές. Επισήμως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο των ευρωπαϊκών μεγάλων δυνάμεων. Η Ελλάδα έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε διεθνές επίπεδο και δεν αντιπροσωπεύεται επαρκώς. Δημιουργούμε νέες διεθνείς συμμαχίες.


4. Εξαθλιώνονται ευρύτατα κοινωνικά στρώματα. Διαλύονται οι παροχές υγείας, αυξάνεται η θνησιμότητα, καταρρέει η πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, διαλύεται το κράτος πρόνοιας. Ιδιωτικοποιείται κάθε δημόσιο αγαθό. Λέμε όχι στην εξαθλίωση.


5. Καταστρέφεται η λεγόμενη μεσαία τάξη στη χώρα. Πολώνεται ο κοινωνικές σχηματισμός ανάμεσα σε λίγους παρασιτόβιους πλούσιους και εκατομμύρια εξαθλιωμένους πολίτες. Αντιστεκόμαστε στην κοινωνική καταστροφή.




6. Εφαρμόζονται «θεραπείες» σοκ προκειμένου να εξαπατηθεί ο ελληνικός λαός και αποπροσανατολισμένος να μην μπορεί να αντιδράσει στα μέτρα εξαθλίωσης και υποδούλωσης που του επιβάλλονται. Εξεγειρόμαστε ενάντια στα παρασιτικά κέντρα πληροφόρησης και στην επίσημη κυβερνητική και διεθνή προπαγάνδα. Επαγρυπνούμε για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών.


7. Ξεπουλιέται δημόσια περιουσία και παραδίδεται στο ντόπιο και διεθνές, παρασιτικό, κεφάλαιο. Εξεγειρόμαστε ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία και παλεύουμε για σταθερή, βιώσιμη και εθνικά ελεγχόμενη ανάπτυξη.


8. Το ελληνικό πολιτικό προσωπικό έχει διαφθαρεί απόλυτα. Το ανατρέπουμε, το δικάζουμε και προχωρούμε προς την εγκαθίδρυση της άμεσης, συμμετοχικής και λαϊκής δημοκρατίας.


9. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες. Τα άτομο που με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους οδήγησαν αυτή τη χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση τιμωρούνται. Οι άλλοι απλώς εξεγειρόμαστε.


10. Ξεπουλιέται ο εθνικός μας πλούτος. Διεκδικούμε τον πλούτο μας και τον εθνικοποιούμε. Αποκλείουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς μεταπράτες. Αναζητούμε τις ευθύνες και τις αποδίδουμε προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα.






Ανεξάρτητα από την πολιτική μας τοποθέτηση όλοι είμαστε σε θέση να βιώσουμε την αφαίμαξη του πλούτου μας, τη σταδιακή εξαθλίωσή μας και την υποδούλωση. Αποτελεί απορίας άξιο πώς η Αριστερά δεν έχει ενωθεί και δεν έχει ήδη κηρύξει ανένδοτο αγώνα προκειμένου να αποκατασταθεί η Δημοκρατία. Αν δεν ανταποκριθεί στις ιστορικές της ευθύνες υπάρχει ο δρόμος του παλλαϊκού αγώνα.


Το ερώτημα ποιος δεν έχει νόημα.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ


ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.


ΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ


ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΜΟΝΤΕΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ


http://spartacusbund.blogspot.com/


Το είδαμε: http://www.katohika.gr/2012/01/10-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...