ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

0 Επιστροφή στη Μέση Γη με το "The Hobbit!" Δείτε το trailer


 Απανταχού fans του Tolkien ετοιμαστείτε να "λιώσετε" ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες! Κυκλοφόρησε το trailer του The Hobbit Part 1 και μας επιφυλάσσει αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Ένα εισιτήριο για την επιστροφή μας στη Μέση Γη!

Ο Gandalf, ο Bilbo Baggins, τα ξωτικά και οι νάνοι επιστρέφουν.

Το trailer της ταινίας The Hobbit: An Unexpected Journey είναι γεγονός, ένα χρόνο πριν την προβολή της πρώτης από τις δύο ταινίες του Peter Jackson.

Στο ίδιο ύφος με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το prequel της ιστορίας υποσχεται νέες συγκινήσεις και απίστευτα τοπία και πάλι με γνωστούς πρωταγωνιστές, αλλα και καινούριους.


Πρωταγωνιστούν οι Luke Evans, Elijah Wood, Cate Blanchett, Hugo Weaving, Orlando Bloom, Martin Freeman, Ian McKellan και Andy Serkis.  

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου 2012.

 
 http://www.gossip-tv.gr
 http://www.tnsite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...