ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

2 ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ GOODY’S. Που πλουτίσατε κύριοι; Στην πλατεία Trafalgar;

Αυτή είναι η κατάπτυστη διαφήμιση των ταχυφαγείων – πωλητών χοληστερίνης, “Goody’s”. Ο βιασμός της γλώσσας σε μία Οργουελική πραγματικότητα.
Δεν ξέρουμε εάν αυτοί οι κύριοι πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν τις...
πωλήσεις τους στην Ελλάδα. Ίσως, αφού οι ηλίθιοι αναπαράγονται με γοργούς ρυθμούς κατά τα πρότυπα της αμοιβάδας.
Ξέρουμε όμως πως η εν λόγω εταιρεία, ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ στου κασίδη το κεφάλι. Στην Ελλαδίτσα στην οποία τώρα ασελγούν.
Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για αυτή την ενέργεια, αν αναλογιστούμε ότι τα “Goody’s” είναι και στέκι – σημείο συνάρθροισης πολλών παιδιών. Οπότε ΟΦΕΙΛΑΝ να είνα προσεκτικότεροι.
Ντροπή σας κύριοι. Τϊποτε άλλο.
olympia.gr
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/goodys-trafalgar.html

2 σχόλια:

  1. Για ακόμη μια φορά το olympia.gr δείνει ρέστα! συγχαρητήρια και σε αυτό αλλά και σε εσάς για την αναδημοσίευση! θα κάνουμε κι εμέις το ίδιο. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και κουράγιο σε όλο το κόσμο! Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΑ GOODIES ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...