ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

0 Ισπανία: Σκουπίστε μόνοι σας τους δρόμους

Perierga.gr - Ισπανία: Σκουπίστε μόνοι σας τους δρόμουςΟι κάτοικοι μιας μικρής κοινότητας της Καταλονίας κλήθηκαν από το δήμαρχό τους να σκουπίζουν το πεζοδρόμιο και να ποτίζουν τα δέντρα μπροστά από το σπίτι τους προκειμένου ο δήμος να εξοικονομήσει χρήματα αλλα ταυτόχρονα να ενθαρρυνθεί και η συμμετοχή στα κοινά.
Ο δήμαρχος της Εσπαρεγκέρα, Χοάν-Πάουλ Ουντίνα, ζήτησε από τους συμπολίτες του να φροντίσουν για την καθαριότητα της πόλης, σ’ αυτήν την εποχή των… ισχνών αγελάδων. «Ο δήμος δεν έχει αρκετά οικονομικά μέσα για να ενισχύσει τις δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και κηποτεχνίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που είχε εκδόσει ο Ουντίνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.


«Για να αναβιώσουμε μια συνήθεια των παπούδων μας, σας ζητούμε να σκουπίζετε τακτικά το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι σας», εξηγεί το κείμενο αυτό. Οι 22.000 κάτοικοι καλούνται επίσης να ποτίζουν «με καθαρό νερό» τα δέντρα ή τις ζαρντινιέρες που βρίσκονται μπροστά από τις ιδιοκτησίες τους, χωρίς να λερώνουν το δρόμο.

Οι τοπικές κοινότητες στην Ισπανία έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση. Στα τέλη Ιουνίου το χρέος τους έφτανε τα 37,64 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 3,5% του ΑΕΠ.
πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...