ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

0 Δεν πληρώνουν το ρεύμα και την «είδαν» αιολικά

Κάλυψαν τις ανάγκες τους… οικολογικά!

Στην εκμετάλλευση της αιολικής ενέργειας έχει στραφεί ένα τουρκικό χωριό στην επαρχία της Προύσας, αφού, λόγω μη εξόφλησης των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, η κρατική επιχείρηση ηλεκτρισμού (TEDAŞ), διέκοψε την παροχή σε μεγάλο αριθμό κατοίκων του χωριού.

Πρόκειται για το χωριό Akbiyik στην επαρχία Yenisehir, στο οποίο, πλέον, οι κάτοικοι στους οποίους η TEDAS έχει κόψει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτουν τις ανάγκες τους από την αιολική ενέργεια.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος.


Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της επαρχιακής διοίκησης, Κεμάλ Ντεμιρέλ, όλα τα έξοδα τα έχει αναλάβει η διοίκηση. Παράλληλα, ο Ντεμιρέλ γνωστοποίησε ότι παρόμοια έργα θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον και σε άλλα χωριά στην Προύσα.

Πηγή: energypress.gr
http://topeiraxtiri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...