ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ

Το να χαθεί ένας άνθρωπος είναι συνηθισμένο, το να εξαφανιστεί ένα ολόκληρο χωριό όμως πως γίνεται;  Κι όμως γίνεται. Τον Νοέμβριο του 1930, ένας  γουνέμπορος, ονόματι,  Joe Labelle πήγε με τα πόδια  σε ένα χωριό Εσκιμώων, στις όχθες της λίμνης Anjikuni στον Bόρειο Καναδά. Ο Labelle ήταν εξοικειωμένος με το χωριό, καθώς γνώριζε την περιοχή ως  μια ακμάζουσα αλιευτική κοινότητα με περίπου 2.000 κατοίκους.


Όταν έφτασε, όμως, το χωριό ήταν έρημο. Όλες οι καλύβες και οι αποθήκες ήταν κενές. Το μόνο που βρήκε ήταν μία  φωτιά να σιγοκαίει και από πάνω ένα δοχείο με μαυρισμένο στιφάδο. 

Ο  Labelle, όπως ήταν φυσικό  ειδοποιήσει τις αρχές και η έρευνα ξεκίνησε.
Τα αποτελέσματα αυτής ήταν ακόμη πιο περίεργα. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από κανέναν κάτοικο. Αν είχαν εκκενώσει το χωριό το λογικό θα ήταν να υπήρχαν πατημασιές στο χιόνι. Επιπλέον όλα τα σκυλιά που είχαν οι  Εσκιμώοι για τα έλκηθρα τους βρέθηκαν θαμμένα κάτω από το χιόνι. Αιτία θανάτου, η ασιτία. Όλα τα τρόφιμα και τα πράγματα των κατοίκων βρέθηκαν ανέγγιχτα στις καλύβες τους.
Ωστόσο το πιο περίεργο ήταν ότι οι τάφοι των προγόνων τους είχαν εκκενωθεί.
Το μυστήριο παραμένει ακόμη άλυτο, και αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα που έχουν συμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.
το είδαμε: mychannel.gr


Σχόλιο worldjudge2012:  To περιστατικό θυμίζει έντονα το μυστήριο του πλοίου Mary Selest. To πλοίο είχε σαλπάρει από την Νέα Υόρκη με προορισμό την Ιταλία. Ωστόσο 1 μήνα αργότερα στις 5 Δεκεμβρίου βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο και μυστηριωδώς εγκαταλελειμμένο κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό.  Το πλοίο βρισκόταν σε άριστη κατάσταση, το φορτίο ήταν ανέγγιχτο, ενώ η τραπεζαρία ήταν στρωμένη για φαγητό. Φυσικά το πλήρωμα και οι επιβάτες εξαφανισμένοι.



worldjudge2012.blogspot.com
Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...