ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

0 BINTEO: Εξωγήινοι στη ζούγκλα του Αμαζονίου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που τραβήχτηκε από Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι επισκέφτηκαν μία περιοχή του Αμαζονίου και δημοσιεύει η εφημερίδα Sun.
Για το συγκεκριμένο μέρος, μάλιστα, ο συγγραφέας υπερφυσικών δραστηριοτήτων, Mike Cohen, υποστηρίζει ότι είναι γνωστό για την «έντονη εξωγήινη δραστηριότητα».
Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, μία μορφή στέκεται στο βάθος του δάσους, ενώ πιο δίπλα φαίνεται μια λάμψη.



Να σημειωθεί ότι η περιοχή αποτέλεσε και στο παρελθόν επίκεντρο έρευνας της κυβέρνησης της Βραζιλίας, υπό την ονομασία, «Επιχείρηση Prato», όπου στάλθηκε ο στρατός για να ελέγχει και να επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγήινων.
Δείτε το βίντεο:



http://www.tsantiri.gr/kosmos/binteo-exogiini-sti-zougkla-tou-amazoniou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...