ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

0 Βιολόγοι vs ανακόντα

Ένας άνισος αγώνας

Με ένα ανακόντα μήκους έξι μέτρων και βάρους 100 κιλών τα έβαλε μια ομάδα βιολόγων κατά τη διάρκεια εξερεύνησης ενός τροπικού δάσους στη Guyana.

Στην ομάδα των τολμηρών βιολόγων βρισκόταν και ο 29χρονος Niall McCann, ο οποίος έχει πάθος με το να αντιμετωπίζει πλάσματα που σκορπούν τον τρόμο στους συνηθισμένους ανθρώπους.

Μάλιστα ο νεαρός άντρας παραδέχτηκε: «Πάντα ονειρευόμουν να δω από κοντά ανακόντα και ήξερα ότι η δουλειά μας στη Gcondauyana μας έδινε σημαντικές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν το εντοπίσαμε και το πλησίασα προσπαθούσα να κρατήσω το κεφάλι του στο πάτωμα. Αντίθετα εκείνο έστρεφε το κεφάλι του προς εμένα για να με δαγκώσει. Ήταν απίστευτα δυνατό».

Τα ανακόντα είναι τα πιο βαριά φίδια του κόσμου και μπορούν να ζυγίζουν μέχρι και 250 κιλά.









http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/230061/viologoi-vs-anakoda-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...