ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

0 Δύο απίθανοι φίλοι στο ζωολογικό κήπο του Μπρονξ

Ο ζωολογικός κήπος στο Μπρονξ φιλοξενεί πολλά ζώα. 
Λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, κόκκινα πάντα, γορίλες. 
Όλα αξίζουν μια φωτογραφία.
Μια μέρα του 2010, ο φωτογράφος Tom Warren πρόσεξε κάτι το ιδιαίτερο, ανάμεσα στους γορίλες. Ένα μικρό, ορφανό παπάκι έκανε βόλτες στην περιοχή τους.
Στην αρχή οι γορίλες είχαν σαστίσει και ήταν πολύ επιφυλακτικοί. Σιγά-σιγά όμως αποδέχτηκαν τον μικροσκοπικό επισκέπτη τους, που έγινε φίλος τους.
Μια από τις φωτογραφίες του Tom Waren ήταν η νικήτρια φωτογραφία σε διεθνή διαγωνισμό που έγινε το 2010. Η φωτογραφία αυτή θα εκτίθεται στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2011.
Οι φωτογραφίες στο βίντεο είναι από τον Tom Waren.
Two Unlikely Friends at the Bronx Zoo from Tom Warren on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...