ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, όπως την είδαν από το διάστημα!

Φωτογραφίες και βίντεο από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπως το είδαν οι αστροναύτες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού, έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η NASA.
  Ο αστροναύτης Frank Culbertson ήταν "ο μόνος Αμερικανός που δεν βρισκόταν στη Γη, την ημέρα που η Αμερική άλλαξε για πάντα", όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος! Μαζί με τους Mikhail Tyurin και Vladimir Dezhurov, έγιναν μάρτυρες των επιθέσεων από μια εντελώς διαφορετική και μοναδική οπτική γωνία!
Ο αστροναύτης Frank Culbertson, με αφορμή την θλιβερή επέτειο της επίθεσης, εξομολογήθηκε ότι μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, κατάλαβε πως τίποτε δεν θα ήταν ξανά το ίδιο για την χώρα του.
 Στην ερώτηση πώς αισθάνεται ως ο μοναδικός αμερικανός που είχε την δυνατότητα να δει από το διάστημα τη στιγμή που "γραφόταν η μαύρη σελίδα της αμερικανικής ιστορίας", απάντησε ως πατέρας και όχι ως αστροναύτης: " Οι σκέψεις και οι προσευχές μας ήταν με όλους αυτούς που δοκιμάζονταν εκείνες τις ώρες. Αυτό που ήθελα ήταν να βεβαιωθώ πως η οικογένεια μου, τα παιδιά μου ήταν καλά. Και αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο ήταν να πετύχω κάτι τέτοιο από τόσο... μακρυά"!




http://www.pyles.tv/News/diastima/9_11_space_A.aspx
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...