ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

0 Επιστήμονες δημιούργησαν πράσινες φωσφορούχες... γάτες !

Γάτες με πράσινο φωσφορούχο χρώμα δημιουργήθηκαν από τους επιστήμονες που ελπίζουν να νικήσουν έτσι τον ιό του AIDS.

Οι γάτες έχουν ένα γονίδιο από μια φθορίζουσα μέδουσα το οποίο έχει εισαχθεί στο DNA τους και από τότε γέννησαν φωσφορούχα γατάκια.

Όταν τοποθετούνται κάτω από blue light, η γούνα, τα νύχια τους και τα

μουστάκια τους εκπέμπουν μια απόκοσμη λάμψη...





 Οι Αμερικανοί ερευνητές χρησιμοποίησαν το «λαμπερό» αυτό γονίδιο για να παρακολουθήσουν μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στους πίθηκους γένους macaque η οποία τους αποτρέπει από το να αναπτύξουν AIDS. Η πρωτεΐνη αυτή επίσης έχει εισαχθεί στο DNA των γατών.

Οι γάτες έγιναν ανθεκτικές στο FIV, την έκδοση του ιού του AIDS HIV για αιλουροειδή. Ο Eric Poeschla, που ηγείται της έρευνας στη Νέα Υόρκη δήλωσε: «Αυτό μπορεί να βοηθήσει τις γάτες αλλά και τους ανθρώπους».





http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/09/blog-post_338.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...