ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

0 Οι ακριβότερες μπύρες στον κόσμο!



Πολλοί θεωρούν την μπύρα ως ενα φτηνό εναλλακτικό ποτό, με το οποίο μπορεί να μεθάς δυσκολότερα αλλά μπορείς να απολαύσεις περισσότερες με τα αντίστοιχα χρήματα σε ποτά. Η αλήθεια βέβαια είναι κάπως διαφορετική, καθώς εκτός απο τις κλασικές φτηνές ετικέτες μπίρας υπάρχουν πολλές που θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω αλλά θα σας ανταμείψουν με την υπέροχη γεύση τους. Δείτε παρακάτω 5 απο τις πιο ακριβές μπίρες!

Tutankhamun Ale – 52$ το μπουκάλι


Ίσως πρόκειται για την παλαιότερη γνωστή συνταγή μπύρας στον κόσμο. Η Tutankhamun παρασκευάζεται στο Cambridge αλλά η συνταγή βρέθηκε στο ναό του Ήλιου, της βασίλισσας Νεφερτίτης στην Αίγυπτο, που χτίστηκε περί το 1300 π.Χ.. Η μπύρα πήρε το όνομα της από τον θετό της γιο, πιο γνωστό ως βασιλιά Tut. Θεωρώντας ότι αυτή η μπύρα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε μουσείο,  τα 52 δολάρια  ακούγονται λογικά.
  
Samuel Adams Utopias – $100 το μπουκάλι

Πρόκειται για μια μπύρα που ωριμάζει στη Βοστόνη μέχρι και 16 χρόνια, σε ξύλινα βαρέλια διαφόρων ειδών.
  
Carlsberg Vintage 3 – $348 το μπουκάλι

Η ζυθοποιία Carlsberg παράγει μπύρες απο το 1847. Είναι περισσότερο γνωστή για τη Lager τους, η οποία είναι σχετικά φθηνή, το 2008 όμως, αποφάσισαν να  δημιουργήσουν μια πιο ακριβή ετικέτα, η οποία ωριμάζει σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια Côte d’Or.  Έκτοτε έχουν παραχθεί μόνο 1000 φιάλες, οι οποίες έχουν φιλοτεχνηθεί  από γνωστούς καλλιτέχνες.
  
Brewdog’s “The End of History” – $765 το μπουκάλι

Αυτή η εξαιρετικά σπάνια  μπύρα, πήρε το όνομά της από ένα βιβλίο του φιλόσοφου Francis Fukuyama.  Κάθε μπύρα εμφιαλώνεται στο βαλσαμωμένο σώμα ενός σκίουρου ή νυφίτσας! Η μπύρα έχει το βελγικό στυλ Blond Ale και έχει 50%περιεκτικότητα σε αλκοόλ! Αξίζει να σημειωθεί οτι έχουν παραχθεί μόνο 11 μπουκάλια,  4 απο σκίουρους και 7  απο νυφίτσες .
  
Antarctic Nail Ale – $800 


Πρόκειται ίσως για την ακριβότερη μπύρα στον κόσμο, η οποία κοστίζει ναι μεν 800 δολάρια αλλά τα χρήματα προορίζονται για την ενίσχυση μιας οργάνωσης  που αντιτίθεται στην φαλαινοθηρία στην Ανταρκτική και πωλεί την μπύρα σε πλειστηριασμό μόνο. Η Nail Ale παρασκευαζεται με πραγματικό πάγο της Ανταρκτικής και έχουν παραχθεί μόνο 30 μπουκάλια!
Για αναδημοσίευση του άρθρου, παρακαλούμε αναφέρετε την πηγή και το link του άρθρου.
Πηγή 
image
http://siteseeing.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...