ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

0 Το εξωτικό Fregate στις Σεϋχέλλες

Επειδή το θέμα του honeymoon του Γουίλιαμ και της Κέιτ φαίνεται πως απασχολεί καθημερινά διάφορα blogs και ταξιδιωτικά sites, σας παρουσιάζουμε το εξωτικό θέρετρο Fregate, τον άλλο δυνατό υποψήφιο προορισμό στις Σεϋχέλλες.

Όπως ήδη ξέρετε όσοι παρακολουθείτε καθημερινά τα posts μας, πέσαμε ήδη μέσα στην πρόβλεψη ότι το βασιλικό ζευγάρι θα βρεθεί στις Σεϋχέλλες για το μήνα του μέλιτος. Εμείς ποντάραμε στο North Island που θεωρούμε ως ένα από τα κορυφαία της περιοχής και έχουν ήδη προτιμήσει στο παρελθόν για τις διακοπές τους πολλοί διάσημοι, ανάμεσα σε αυτούς και το ζεύγος Μπέκαμ.






Το αγγλικό Condé Nast Traveller από την άλλη, ποντάρει στο Fregate Island Preserve. Μην μπορώντας να αγνοήσουμε την πρόβλεψη ενός από τα πιο έγκυρα ταξιδιωτικά έντυπα του κόσμου σας παρουσιάζουμε και αυτό το resort.

Το Fregate Island Preserve είναι ένα από τα πιο exclusive resorts στις Σεϋχέλλες και βρίσκεται μόλις 20 λεπτά απόσταση με ιδιωτικό αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο του Mahe. Το resort είναι κτισμένο στο ιδιωτικό του τροπικό νησί που παρόλο που είναι πολύ μικρό διαθέτει επτά ονειρεμένες παραλίες με καταγάλανα νερά, λευκή άμμο και εντυπωσιακούς ογκόλιθους από γρανίτη.








Το resort διαθέτει μόνο 16 βίλες και μία προεδρική, στην οποία λογικά θα μένουν οι νεόνυμφοι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το επιθυμητό privacy που αποζητούν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ για τις διακοπές τους. Ο σεφ του resort ετοιμάζει για τους τυχερούς επισκέπτες διάφορες γαστρονομικές εκπλήξεις χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά, τα περισσότερα από τα οποία καλλιεργούνται στην φυτεία που διαθέτει το νησί.






Το resort διαθέτει επίσης μια από τις καλύτερες κάβες με πάνω από 300 ετικέτες από μερικά από τα πιο σπάνια κρασιά στον κόσμο. Ο Γουίλιαμ βέβαια δεν τα τσούζει όπως ο αδελφός του, αλλά ένα καλό κρασάκι σίγουρα θα το τιμήσει. Από κει και πέρα, και spa διαθέτει το νησί και πολλά activities στη φύση για να μην πλήξουν τα παιδιά μας- αν βέβαια έχουν πάει εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...