ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

0 10 παράξενα Ρεκόρ Γκίνες

Longest-domestic-cat-600x320

Το βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), είναι ένα βιβλίο που εκδίδεται κάθε χρόνο και καταγράφει πρωτότυπα ανθρώπινα κατορθώματα, αξιοπερίεργα γεγονότα αλλά και μοναδικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στο φυσικό περιβάλλον. Ας δούμε 10 (πραγματικά παράξενα) από αυτά..



1. Ο άνθρωπος με τα περισσότεροι κουτάλια να ισορροπούν στο πρόσωπο του
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Ο μεγαλύτερος αριθμός είναι 17 και επιτεύχθηκε από τον Aaron Caissie (από τον Καναδά) στο Μιλάνο της Ιταλίας, στις 18 Απριλίου του 2009.

2. Ο άνθρωπος με τα περισσότεροι καλαμάκια στο στόμα του
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Ο άνθρωπος με τα περισσότεροι καλαμάκια στο στόμα του είναι ο Simon Elmore (από την Γερμανία). Συνολικά 400 χώρεσε και τα κράτησε στο στόμα του για 10 δευτερόλεπτα, στις 6 Αυγούστου του 2009, για να δει το όνομα του να γράφεται στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

3. Ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη μύτη
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη μύτη ονομάζεται Mehmet Ozyurek και είναι από την Τουρκία. Η μύτη του είναι μόλις 8,8 εκατοστά! Η μέτρηση έγινε στις 18 Μαρτίου του 2010 στην Ρώμη.

4. Η μεγαλύτερη συλλογή από Στρουμφάκια
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Η μεγαλύτερη συλλογή από Στρουμφάκια ανήκει στον Βρετανό Stephen Parkes. Ξεκίνησε να αγοράζει από παιδί και ακόμα δεν έχει σταματήσει. Στις 28 Ιανουαρίου του 2010 που έγινε η καταμέτρηση για τα Ρεκόρ Γκίνες ο Parkes είχε στην συλλογή του 1061 κούκλες Στρουμφάκια (όλων των ειδών).

5. Το μεγαλύτερο γλυπτό από καπάκια μπουκαλιών
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Δημιουργός του μεγαλύτερου γλυπτού από καπάκια μπουκαλιών ο Νεοζηλανδός Alistair Galpin. Για να ολοκληρώσει το δημιούργημα του, που έχει σχήμα μπάλας του Ράγκμπυ, χρειάστηκε  19.205 καπάκια και 18 μήνες.

6. Ο άνθρωπος που έσπασε τους περισσότερους τσιμεντόλιθους με τον αγκώνα του, κρατώντας ταυτόχρονα ένα αυγό.
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Ο άνθρωπος που έσπασε τους περισσότερους τσιμεντόλιθους με τον αγκώνα του, κρατώντας ταυτόχρονα ένα αυγό είναι ο Joe Alexander από την Γερμανία. Έσπασε συνολικά 24 τσιμεντόλιθους, που είχαν  τοποθετηθεί σε τρεις στοίβες των 8. Ταυτόχρονα κρατούσε ένα αυγό στο χέρι του, το οποίο δεν έσπασε. Το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες ήταν 14 τσιμεντόλιθοι.

7. Η μεγαλύτερη κολοκύθα στον κόσμο
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Η πιο μεγάλη κολοκύθα που έχει καταγραφεί στα ρεκόρ γκίνες  βρίσκεται στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Ζυγίζει 900 κιλά και έχει καλλιεργηθεί από τον Chris Stevens.

8. Η μακρύτερη κατοικίδια γάτα
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Ονομάζεται Stewie, είναι 5 ετών, και πιστοποιήθηκε ως ο νέος κάτοχος του ρεκόρ για την μακρύτερη κατοικίδια γάτα στον κόσμο. Από την άκρη της μύτης του έως την άκρη της ουράς του ο χαριτωμένος Stewie, είναι μόλις  123,4 εκατοστά!

9. Οι γηραιότερες δίδυμες στον κόσμο
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Οι αδελφές Ena Pugh δεξιά, και η Lily Millward αριστερά έχουν επιβεβαιωθεί ως οι γηραιότερες δίδυμες στον κόσμο. Η ηλικία τους, 100 ετών και 10 μηνών. Και οι δύο ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

10. Ο άνθρωπος που έπιασε τα περισσότερα βέλη με το χέρι του.
10 εντυπωσιακά Ρεκόρ Γκίνες του 2011
Ο Γερμανός Joe Alexander κατάφερε να πιάσει στον αέρα 43 βέλη που εκτόξευσαν πρός το μέρος του 2 τοξότες, ο Peter Dubberstein και ο Robin Puls στη Γερμανία. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 36 βέλη.

 http://www.dinfo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...