ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

0 Προστατευτείτε από ... τα ζόμπι!!!

Κάθε χρόνο τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ επιλέγουν μια φυσική καταστροφή και ενημερώνουν τον πληθυσμό για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σενάριο. Φέτος όμως αντί για τυφώνες ή πλημμύρες το CDC επέλεξε να εκδώσει οδηγίες για μια ενδεχόμενη επίθεση από Ζόμπι.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο φορέας αυτός (γνωστός και από τις ταινίες του Hollywood) έβγαλε αθόρυβα μια ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Preparedness 101: Zombie Apocalypse» που όμως τελικά έκανε το γύρο του....
κόσμου. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον του κόσμου και η επισκεψιμότητα στη σελίδα του CDC ήταν τόσο μεγάλη που «έριξε» την ιστοσελίδα.

Από την εν λόγω έκθεση αντιγράφουμε: «Σχέδιο εκκένωσης! Όταν τα ζόμπι πεινάνε δε σταματούν μέχρι να φάνε (μυαλό), το οποίο σημαίνει πως πρέπει να φύγετε από την πόλη αμέσως. Σχεδιάστε πολλαπλές διαδρομές ώστε σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο να έχετε εναλλακτικές επιλογές. Το ίδιο σχέδιο μπορείτε να ακολουθήσετε σε φυσικές καταστροφές για τον εντοπισμό καταφύγιου».

Εκπρόσωπος του CDC δήλωσε πως η ιδέα προέκυψε βλέποντας στο Twitter πως η λέξη ζόμπι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και η ανακοίνωση φτιάχτηκε με σκοπό να είναι προετοιμασμένοι οι άνθρωποι σε ακραίες καταστάσεις. Άλλωστε ο τρόπος αποφυγής των ζόμπι δεν διαφέρει από τον τρόπο που το κοινό θα έπρεπε να συμπεριφερθεί σε άλλες (πιο ρεαλιστικές φυσικές καταστροφές).

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Centers for Disease Control and Prevention) είναι μια υπηρεσία της ομοσπονδιακής υπηρεσίας των ΗΠΑ και υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Σκοπός τους έχουν να προστατεύουν τη δημόσια υγεία και την υγιεινή μέσω της πληροφόρησης του κοινού. Ασχολούνται –μεταξύ άλλων- με τον έλεγχο και την πρόληψη μεταδοτικών νοσημάτων, υγείας στο χώρο της εργασίας, προληπτικής ιατρικής και εκπαίδευσης.

http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...