ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

0 ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Σήμερα βγήκα όπως κάνω κάθε Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η απεργία των δημοσιογράφων έκλεινε την Τρίτη ημέρα της. Ήδη από την προηγούμενη, λες και έβλεπες στον δρόμο τα πρόσωπα των ανθρώπων λίγο πιο χαρούμενα, λίγο πιο ευδιάθετα και χαμογελαστά.


Ήταν σίγουρα η απουσία της άθλιας καταστροφολογίας των δελτίων ειδήσεων και των άθλιων δήθεν καταστροφολογικών ενημερωτικών εκπομπών!
Ενώ τα προηγούμενα Σάββατα την διαδρομή Καλαμαριά – Κέντρο την έκανες σε πέντε λεπτά λόγω
της απουσίας των τρομοκρατημένων οδηγών των αυτοκινήτων, σήμερα έκανες κοντά στο εικοσάλεπτο!
Παλιές καλές εποχές!
Τα μαγαζιά γεμάτα στην Τσιμισκή! Οι γυναίκες να βάζουν και να βγάζουν ρούχα στα δοκιμαστήρια και το κυριότερο να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ! Είναι και λίγο το Πάσχα που πλησιάζει, αλλά κυρίως την κύρια ευθύνη έχει η απουσία των ουρλιαχτών της καταστροφής από τις οθόνες της τηλεόρασής μας!
Αλήθεια, δεν το ζήσατε κι εσείς σήμερα;

πηγή: http://www.eglimatikotita.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...